Închide

Ce vrei să cauți?

Ofertă bună de găzduit site-uri pentru muzee, școli, ONG-uri

host-age.ro
host-age.ro

Furnizorul de servicii de hosting și înregistrare domenii Host-Age.ro nu plantează copaci, dar a găsit o cale foarte bună pentru a-și îndeplini obligațiile de responsabilitate socială: oferă reduceri semnificative de preț la găzduirea site-urilor aparținând muzeelor, fundațiilor umanitare, școlilor și liceelor de stat, institutelor de cercetare, bibliotecilor, în general instituțiilor care au constrângeri de buget.

Până acum beneficiază de această facilitate și și-au găzduit site-urile la Host-Age.ro instituții ca Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul Țăranului Român, Newzeum, Comunitatea online a Brâncovenilor de Pretutindeni, Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Colegiul Național Petru Rareș, Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, Școala de Artă „Sergiu Celibidache” Roman, în total 183 de astfel de site-uri.

Astfel, Host-Age.ro acordă o reducere de 50% din prețul întreg afișat, pe toată perioada în care site-ul este găzduit.

Condiții:
Site-ul trebuie să se încadreze într-una din următoarele categorii: site de cultură, site de învățământ, site de prezentare pentru muzee, site pentru școli și licee de stat, site pentru institute de cercetare, site de bibliotecă publică, site de fundație umanitară.

Site-urile nu trebuie afișeze bannere publicitare (AdWords etc), trebuie să fie proiect non-profit, contractul să se încheie cu persoana fizică, organizație, fundație sau instituție de stat. Nu sunt acceptate societăți comerciale.

Ca exemplu de cost, cel mai mic pachet de hosting costa 30 de lei pe an și oferă 1GB spațiu, dar este recomandat pachetul de 3GB pe care se poate instala și WordPress de exemplu, iar costul este de 55 lei/an.

Pentru a beneficia de oferta Host-Age.ro, inserați la momentul comenzii, la rubrica Cod promo, codul „cultura”.
De asemenea, site-urile nu vor fi obligate să găzduiască bannere promoționale Host-Age.ro.

Detalii ofertă găzduire web (click).
Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Felicitari pentru initiativa .

Adaugă comentariu