Ravinder Takkar, președintele și directorul executiv al Vodafone România, a pregătit audiența pentru lansarea noii televiziuni online Vodafone 4GTV+ și anunțul parteneriatul cu Netflix, cu câteva statistici despre consumul de Internet mobil în rețeaua Supernet 4G+.

În primul rând, rata penetrării smartphone-urilor (device-uri capabile să redea conținut multimedia) în România a ajuns la 63%:

rata penetrarii smartphone romania vodafone

Într-o lună, clienții Vodafone consumă 21 de milioane de ore de video:

vodafone-consum-internet-mobil statistici

Mai mult de jumătate dintre cei care urmăresc video pe mobil fac acest lucru în deplasare, în afara locuinței.

consum video pe mobil vodafone

Concluzia: tendințele de consum justifică apariția noului serviciu de streaming video Vodafone 4GTV+, care devine accesibil de astăzi.

Găsești aplicația pentru descărcat pe Google Play și App Store.
Orice client Vodafone, persoană fizică, ce deține un cont de MyVodafone poate accesa serviciul 4GTV+ folosind numele de utilizator și parola MyVodafone.

Prin aplicația 4GTV+ urmărești pe telefon sau tabletă emisiuni difuzate live de 20 de canalele TV românești și străine plus câteva zeci de filme.  Aplicaţia agregă şi conţinut de la HBO şi Zonga.
Accesul la serviciul 4GTV+ va fi inclus în abonamentele Vodafone începând cu planul tarifar Red 19 pentru abonamentele noi și reînnoite.

Poți pune pauză și să reiei vizionarea mai târziu, de la momentul la care ai întrerupt emisiunea, sau să derulezi de la început, prin funcția „Repornire și derulare înapoi”.

Funcția „Catch-up” îți permite să vezi emisiuni timp de 72 de ore de la difuzarea live.

Cu un echipament compatibil, ai posibilitatea să trimiți conținutul video 4GTV+ de pe smartphone sau tabletă pe televizor.

Clienţii care se abonează la serviciul 4GTV vor primi acces gratuit timp de 3 luni la serviciul Netflix, după care acesta poate fi achiziţionat prin Vodafone şi achitat odată cu factura. Vodafone devine astfel reseller Netflix.

1 Comment

  1. Cand am vazut articolul m-am bucurat ca un copil, in sfarsit pot vedea TV cand sunt plecat.
    Bucuria a fost de scurta durata, aplicatia “crapa” de fiecare data cand incerc sa intru in cont. Am crezut ca e de la mine, am reinstalat de cateva ori. Vazand ca nu ajung la niciun rezultat am intrat pe recenziile din AppStore. Se pare ca toata lumea are aceeasi problema.
    Jenant…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close