alex conu-LG OLED

Noi vedem cerul cu totul altfel decât strămoșii noștri.

Îți dai seama de asta dacă petreci o noapte pe munte sau în altă zonă puțin populată în care lumina artificială (iluminatul stradal, de pildă) e puțină sau deloc.
Ocazie pentru o uimire mistică-filosofică de îndată ce vezi puzderia de stele, în râuri luminoase, de pe bolta cerească, greu de observat în orașe.

O altă experiență cosmică pe care sper ca până la urmă să o trăiesc este aurora boreală – luminile fantastice, verzi, galbene, roșii, albastre – care joacă pe cerurile nordice.

Fascinați de aurora boreală, fotograful Alex Conu și soția sa s-au mutat în Norvegia tocmai pentru a fi aproape de acest spectacol al Soarelui, pentru că da, așa se explică aurora: Soarele trimite electroni și protoni spre noi, iar când aceștia sunt în cantitate mare „aprind” în culori atmosfera terestră.

Premiat internațional, Alex Conu a devenit cel mai cunoscut fotograf de auroră boreală din lume.
Două dintre fotografiile sale:

LG alex conu

Aurora boreală vine în România
Vestea bună: Alex Conu va veni în România, iar sâmbăta aceasta, pe 20 mai, ne va demonstra, în culori cât mai apropiate de realitate, aurora boreală.
Unde: la Arcub, ora 19, într-o expoziție specială.
Dacă vrei să participi, ai detalii aici și un formular pe care ești invitat să-l completezi.

Alex își va dezvălui fotografiile pe cel mai nou televizor LG OLED TV 4K, recent lansat.
De ce pe un astfel de televizor hi-end: pentru că de fenomenul aurorei ne bucurăm când întunericul nopții este perfect, iar LG OLED TV 4K, bazat pe noi tehnologii și pe pixelii auto-iluminati, redă negrul perfect, capabil să dezvăluie perfecțiunea naturii și a culorilor.

Concurs
LG oferă, prin concurs și un astfel de televizor OLED 4K. Pentru a participa, intră pe acest site și alege culoarea preferată.

Câteva informații tehnice despre LG OLED TV 4K

Vârful de gama LG OLED W7  are o grosime uimitoare de doar 3,85mm.

LG oled

Datorită faptului că fiecare pixel generează lumină și pornește/oprește independent, negrul obținut este cel mai intens pe care îl poate afișa un televizor.

Viteza de răspuns a OLED TV este de peste o  mie de ori mai  bună decât cea a televizoarelor LED. Astfel, poţi viziona scenele foarte dinamice în condiţii optime – imaginile vor fi clare şi mişcările fluide. Eliminând aceaste restricţionări date de timpului de răspuns mare şi frecvenţa cadrelor, mişcarea este redată ca în viaţa reală.
Detalii, aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close