adata

Am testat două căști de gaming nou apărute pe piață. N-aș spune că sunt tocmai specialist în domeniu, dar sunetul mi s-a părut incredibil de bun.
Să le luăm pe rând:

EMIX H30, sunet bogat și confort 

Căștile full-size EMIX H30 oferă o gamă audio largă, cu bass puternic generat de difuzoarele de 53 mm. Confortabile, datorită pernelor din spumă de memorie, a benzii de susținere ajustabile și a unei forțe de strângere  optimizate.
Microfonul detașabil asigură faptul că jucătorii sunt auziți cu claritate de către membrii echipei, la fel cum cablurile împletite și conectorul placat cu aur rezistă unei utilizări extinse și exigente, fără degradarea calității sunetului.

adata

 EMIX I30,  audio pentru gaming in-ear

Cum cele mai multe produse audio pentru gameri au un design cu dimensiuni mai mari, opțiunile pentru produse compacte și mobile de tip in-ear sunt rare. Căștile EMIX I30 au difuzoare puternice de 13,5 mm și un design care se potrivește perfect în canalele urechilor, pentru a obtura zgomotul exterior și a oferi sunet clar, la calitate premium. Datorită difuzoarelor supradimensionate, căștile EMIX I30 pot produce sunet surround cu 5.2 canale patentat, cu un effect puternic. Fiind compacte și ușoare, căștile EMIX I30 oferă jucătorilor un sunet puternic, fie acasă, fie în mișcare.
Căștile sunt compatibile cu orice PC, Mac, consolă și dispozitive mobile.

Odată cu cele două căști, ADATA aduce pe piața românească și amplificatorul SOLOX F30 – surround virtual 7.1 și moduri audio distincte.

adata

SOLOX F30 funcționează ca un card audio extern și amplificator pentru PC și Mac. Canalul de surround virtual 7.1 adaugă profunzime sunetului și o poziționare mai exactă în sesiunile de gaming. SOLOX F30 are patru presetări de sunet: joc, film, muzică și voce. Conexiunile multiple sporesc versatilitatea și pot oferi conținut audio simultan sau separat pentru căști și difuzoare. Clienții pot achiziționa SOLOX F30 în pachet cu EMIX H30 și un suport pentru căști, sau separat.

Prețuri:

Căștile EMIX I30 sunt disponibile în magazinele partenerilor ADATA din România la prețuri recomandate începând de la 399 de lei, iar modelul over-ear EMIX H30 va fi disponibil începând de la 849 de lei.

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă hardware de calitate pentru PC.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close