stona.ro

Am trecut aseară pe la noul showroom Stona.ro.
Ideea e că dacă renovezi sau construiești, e indicat să mergi mai întâi la acest showroom (Șoseaua Pipera, 48), să vezi principalele tipuri de piatră naturală, să ceri consultanță de la specialiști (au și un expert cu studii serioase în restaurare), să alegi ce-ți trebuie pentru baie, hol, bucătărie sau terasă și apoi să comanzi online pe Stona.ro. Piatra îți va sosi apoi la ușă.
Găsești piatră pentru orice buzunar, de la cele mai obișnuite sorturi, până la plăci rare, precum marmura albastră sau verde, alabastru sau onix.

piatra online

Apropo de alabastru sau onix, pietre semitransparente, merită să dai câteva sute de euro pe un metru pătrat și să-l integrezi în locuință. Luminate din spate, natural sau cu leduri albe, onixul sau alabastrul arată foarte bine:

showroom stona.ro

Legat de prețuri și de buzunare deloc largi: dacă facem o comparație de costuri de construcție, constatăm că o podea de marmură sau granit costă cam tot atât cât una la care am folosi un banal și nu prea rezistent parchet stratificat, cu garanție de doar doi ani (!?).
La un retailer cunoscut, 1,3 mp de parchet de calitate medie costă 95 de lei, cam tot atât cât 1 mp de granit sau marmură, garantate nu știu cât timp – dar dacă Parthenonul stă în picioare de vreo 2400 de ani, putem să ne închipuim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close