hipo.ro
Avantajul târgului online de joburi Angajatori de TOP Virtual este că nu te grăbește nimeni în alegere: poți studia în liniște, de pe  computer sau smatphone, care sunt ofertele, ce competențe ți se cer și apoi să-ți trimiți CV-ul la angajatorii preferați.

Ce trebuie să știi despre Angajatori de TOP Virtual:

 • ai suficient timp la dispoziție pentru analizarea ofertelor de muncă: până pe 22 aprilie
 • ofertele sunt generoase: peste 6000 de joburi postate de 140 de companii
 • dintre companiile care caută angajați buni: Grup Renault Romania, Kaufland România, Michelin Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank, Accenture, Ericsson, Federal Mogul Motorparts, Nestle, PepsiCo, Auchan, Ubisoft, DB Global Technology, Societe Generale European Business Services, JTI Romania, HP Inc, Philip Morris Romania, Adecco, FINASTRA, IKEA, Flex, HELLA, Nokia, Rewe Penny, Wipro LTD, Wipro Automotive Excellence Center, Carrefour, DB Schenker SSC, Amoma.com, Harman, Continental, Genpact, Coca-Cola HBC și Bitdefender.
 • domeniile în care poți aplica: IT, Customer Support, Inginerie, Bănci și Servicii Financiare, Audit și Consultanță, Retail, HR. Dar nu sunt singurele.
 • nivelurile cerute: de la junior/internship până la manageri

hipo.ro

Cum poți participa la Angajatori de TOP Virtual:

 • fă-ți cont pe hipo.ro dacă nu ai deja
 • creează-ți CV-ul sau actualizează-l
 • acceseaza târgul virtual
 • selectează companiile ale căror oferte te interesează cel mai mult
 • stabilește-ți criteriile de selecție și domeniile în care vrei să activezi și orașul
 • aplică la joburile potrivite nivelului tău de experiență
Unele companii au pregătit și tururi virtuale (VR) care te ajută să te familiarizezi cu sediul companiei înainte de a ajunge la interviu.
Succes!
___________________________________
Târgurile de joburi Angajatori de TOP sunt organizate de Catalyst Solutions.
Catalyst Solutions, companie românească de consultanță în resurse umane cu 11 ani de experiență, este specializată în soluții de recrutare și employer branding.
Catalyst a dezvoltat unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente în domeniul HR: hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare; Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara; DevTalks, eveniment cu 1.000 de profesioniști IT participanți, pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data ; Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români; Studiul Cei mai doriți angajatori, studiu privind gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close