Închide

Ce vrei să cauți?

Ce avantaje ai dacă îți cumperi un telefon refurbished de la fenix.eco

reparatii telefon
reparatii telefon

E ca la mașini.
Decât un telefon nou cu caracteristici slabe, mai bine unul de top, printre cele mai bune de pe piață, recondiționat.

Îl pierzi tu sau copilul. Îl spargi, îl scapi în apă sau pur și simplu a murit definitiv.
Ai nevoie urgentă de un alt smartphone și parcă în vremurile astea nu ai vrea să-ți golești prea mult cardul.
În situațiile astea, sugestia este să faci o vizită la fenix.eco.
Cred că-ți vei găsi un telefon bun.

Cine este fenix.eco
E un start-up românesc nou pe piață, o platformă online pentru vânzarea de smartphone-uri recondiționate, având modele din game superioare.

Prețurile sunt, în medie, cu 50% mai mici față de cele ale unor modele de telefoane noi.

Fenix.eco vinde smartphone-uri Apple, Samsung și Huawei cu o vechime de 12 până la 36 de luni, care au fost curățate de toate datele utilizatorului anterior și recondiționate complet de un partener certificat ISO.

Toate telefoanele fenix.eco sunt vândute cu o garanție de 12 luni.

Primești telefonul în 24-48 de ore de la momentul plasării comenzii pe fenix.eco.
Pe lângă telefonul recondiționat, cutia fenix.eco sigilată conține și accesorii, inclusiv un cablu și set de căști noi.
Pentru comenzi și detalii, click aici: fenix.eco.

Exemple de prețuri
iPhone 8 – 1479 lei
Huawei P30 Pro – 2669 lei
Samsung S9 dual Sim – 1639 lei

Povestea fenix.ro este interesantă
„Fenix.eco este un magazin online dedicat cumpărătorilor inteligenți. Fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea, clienții noștri pot economisi până la 50% din valoarea telefonului. Am încorporat principiile economiei circulare în modelul nostru de afaceri, ceea ce face ca soluția să fie și mai adecvată acestor vremuri dificile”, a declarat antreprenorul în serie și business angel-ul Grégoire Vigroux, care este co-fondator al startup-ului împreună cu un fost manager din cadrul Amazon, Adrien Arnoux.

Antreprenorul francez, stabilit în București a adăugat: „Pe lângă faptul că este o alegere economică pentru cumpărători, fenix.eco este, de asemenea, o opțiune atrăgătoare pentru cei care respectă mediul înconjurător. Fabricarea unui nou smartphone este un dezastru pentru planetă deoarece această operațiune necesită 13 tone de apă și va produce 55 kg de CO2. Mai mult, acesta are nevoie de 35 kg de materii prime.”

Se estimează că piața mondială a telefoanelor mobile refolosite va crește de la 27 de miliarde de dolari în 2019 la 67 de miliarde de dolari în 2023, potrivit IDC.
Deși relativ noi în Europa de Est, smartphone-urile recondiționate sunt deja o alegere populară în Europa de Vest. În Franța și Germania, telefoanele inteligente recondiționate au reprezentat mai mult de 10% din piață în 2019.
La nivel local, cei doi antreprenori și-au propus să ajungă la la 50.000 de telefoane vândute pe an, adică să cucerească 10% din piața românească de smartphone-uri vândute.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Nu mai cumpar de mult timp telefoane noi, ultima data cand am cumparat unul nou nu a tinut mai mult de doi ani. Avantajul cu telefoanele refurbished este acela ca daca ti se strica nu regreti ca ai cheltuit foarte multi bani pe el. Pot spune ca sunt un adevarat fan al produselor refurbished.

Adaugă comentariu