În Franța, sunt peste 10.000 de noi cazuri de Covid zilnic, așa că lansările cu public sunt de evitat, dacă nu cumva ilegale.
Ideea inedită de promovare a casei de modă Balenciaga a picat astfel foarte bine.
Task: lansarea colecției toamnă 2021.

Cam 200 de cronicari de modă din toată lumea, cei mai influenți în industrie, au primit acasă headset-uri Oculus și invitația de a participa duminica trecută la show-ul Virtual Reality de lansare a colecției de care pomeneam.
Prezentarea VR Balenciaga a fost un succes, chiar dacă participanții au stat în propriile bucătării și livinguri: pentru prima dată jurnaliștii s-au putut apropia de hainele prezentate pentru a le studia detaliile, de pildă.
Dar lansarea în format VR a fost doar o parte a evenimentului.

Joc video Afterworld: The Age of Tomorrow, semnat Balenciaga
Dacă vrea să vadă noua colecție 2021, publicul larg n-are decât să intre în jocul video online intitulat Afterworld: The Age of Tomorrow – primul produs vreodată de un brand de modă, adică de Balenciaga. Jucătorii sunt invitați să facă o călătorie fantastică în anul 2031, trecând prin diferite zone, de la un magazin Balenciaga post-apocaliptic la o pădure fermecată. Toate avatare poartă haine Balenciaga 2021.
Link către joc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close