hand sanitizer

În mod sigur și neapărat îți trebuie la firmă și pentru angajați, și pentru vizitatori, și pentru cumpărătorii care îți trec pragul – pandemia e departe de a-și lua la revedere de la noi.
Mi-a atras atenția pentru că e un fel de Leonardo da Vinci al dispozitivelor sanitare anti-pandemie. Adică știe multe, face multe și e cel mai deștept astfel de dispozitiv de pe piață.

Vorbim de Prestigio IDS Hand Sanitizer, livrat de ASBIS. Urmează lunga listă a capabilităților sale.
Are încorporat un dozator automat de dezinfectant pentru mâini cu capacitatea de trei litri.
Dar pe lângă acesta, găsim un senzor care măsoară temperatura celor ce se apropie la o jumătate de metru, o afișează pe un ecran și emite un semnal sonor dacă detectează febră.

Următoarea caracteristică chiar m-a surprins: Prestigio IDS Hand Sanitizer vine cu un computer integrat bazat pe Android 7.1. La ce folosește?
De exemplu, permite utilizarea dispozitivului împreună cu software-ul specializat Prestigio-Addreality, pentru crearea, configurarea și gestionarea campaniilor de publicitate de la distanță, pe mai multe dispozitive în timp real.

Unde afișăm reclamele administrate de computer? Tot pe Prestigio IDS Hand Sanitizer, evident, pentru că este dotat și cu un ecran Full HD de 21,5 de inci, luminos și clar. Pe un astfel de ecran de calitate puteți rula conținut static sau dinamic, promoții și orice alte informații de marketing. Cu sunet, firește, deoarece difuzoarele încorporate adaugă efecte sonore și vă fac campaniile publicitare mai atrăgătoare.

Și în fine, camera frontală încorporată de 2MP permite configurarea de campanii publicitare direcționate către grupuri țintă și colectarea de date analitice.

Reglabil pe înălțime, cu carcasă metalică și cu afisajul protejat de sticlă securizată de 3 mm, dispozitivul este pregătit pentru orice spațiu interior.
Detalii despre Prestigio IDS Hand Sanitizer, aici.

Pentru informații legate de disponibilitate și preț vă rugăm să trimiteți un mesaj la sales @ asbis.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close