Nu te mișca. Rămâi în poziția în care te-a prins citirea acestui rând de text.
Observă-te. Nu cumva ai coloana vertebrală cocârjată, umerii lăsați, ceva dureri lombare, mușchii gambei contractați și respiri superficial?
Dacă nu, felicitări. Ești printre puținii care au o poziție corectă la birou sau pe canapea.
Majoritatea dintre noi ne-am obișnuit însă cu poziții vicioase când stăm așezați, astfel că un scaun sofisticat și reglabil devine o achiziție folositoare.

Astăzi îți povestesc despre un fotoliu de gamer cu caracteristici hi-end și preț bun, Canyon Corax pe numele lui.
Are o combinație de culori interesantă (negru cu portocaliu), este acoperit cu piele ecologică de calitate și poate fi reglat pe orizontală de la 90 la 165 de grade. Un pic îi mai lipsește să se transforme cu totul în pat, dar și așa, dacă vrei să ațipești un pic sau să meditezi, te vei simți confortabil când vei lăsa spătarul pe spate.
Este reglabil și pe înălțime pe baza unui mecanism de ultimă generație.
Dacă te simte drept stăpân definitiv, spuma cu memorie care îi asigură moliciunea te va ține minte, iar pernițele pentru cap și zona lombară, detașabile, te vor răsfăța.
Canyon Corax te deplasează lejer la dorință prin cameră, mulțumită celor cinci picioare dotate cu rotile.
În fine, poți vedea toate caracteristicile acestui fotoliu de gamer în acest clip:

Și care e secretul? – vei întreba. Ei bine, deși e marketat drept produs de gaming, fotoliul Canyon Corax, adus în România de ASBIS, i se potrivește oricui stă mult în fața computerului. Câștigi confort, sănătate și o imagine cool.
Dacă te bate gândul, îl găsești aici.

1 Comment

  1. Alexandru Mihaly Nago

    In general scaunele de tip gaming nu ofera cea mai buna postura de lucru la birou si au preturile umflate doar pentru ca sunt de “gaming”. Exista multe review-uri si comparatii pe net care arata ca este mai avantajos si mai sanatos sa folosesti un scaun de birou. ex: https://www.youtube.com/watch?v=9Yhc6mmdJC4
    Zi buna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close