Danezii de la GN Group (fondat în 1869, operează în 100 de țări) au lansat ieri o nouă generație de căști in-ear sub brandul Jabra. Mi-a atras atenția banca lor de date despre urechi.
Pentru ca Jabra Elite 7 Pro, vârful de gamă al noilor căști, să aibă dimensiuni și mai reduse, inginerii au folosit o bază de date cu peste 62.000 de scanări unice ale urechii umane, cu ajutorul căreia au  reproiectat total produsul. A urmat o testare masivă.

Jabra Elite 7 Pro, pentru cei care vorbesc mult la telefon și vor cel mai bun sunet pentru muzică 
Căștile Elite 7 Pro vin cu tehnologia Jabra MultiSensor Voice pentru o claritatea apelurilor, inclusiv în locuri foarte zgomotoase.
Algoritmii inteligenți analizează în mod constant, pentru anulare, tipurile de zgomot ambiental preluate de cele patru microfoane încorporate. Totodată căștile folosesc tehnologia de conducție osoasă –  captarea vocii prin vibrațiile din osul maxilarului -, iar algoritmul inteligent găsește combinația optimă între senzorul de conducție osoasă și microfoane, pentru claritatea apelului.
Avem și opțiunea reglării nivelului de anulare activă a zgomotului.  Sunetul poate fi personalizat și mai mult prin crearea unui profil audio cu ajutorul tehnologiei Jabra MySound și cu ajutorul utilizării tehnologiei HearThrough, care ne permite să alegem cât de mult zgomot exterior dorește să audă.

Acest model de căști va ajunge pe piață la 1 octombrie, iar prețul recomandat este de 199 de euro.

Jabra Elite 7 Active cu Jabra ShakeGrip pentru sport
Au luat cele mai bune caracteristici de la vârful de gamă, Elite 7 Pro.
În plus, au fost proiectate pentru cei care fac mișcare intens: au un înveliș din cauciuc-siliconat lichid și un design adaptat, pentru a sta bine în ureche la efort. Pentru cei care fac mișcare în aer liber, plasa microfonului elimină din apeluri zgomotul produs de vânt.
Jabra Elite 7 Active va ajunge în magazine pe 1 octombrie și va costa 179 de euro (informativ).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close