Închide

Ce vrei să cauți?

Schimbă aerul cu AENO

Purificatoarele de aer nu mai sunt un lux, ci o necesitate.

poluare
poluare

Mai ales toamna/iarna, când sunt pornite sobele și sistemele de încălzire, aerul devine deosebit de poluat. Particulele nocive nu vin doar de afară, ci sunt produse și în casă, fiind eliberate de adezivii folosiți la mobilă, de materialele sintetice, de detergenți, de animalele de companie.

Vestea bună e că purificatoarele de aer au ajuns la prețuri accesibile și majoritatea sunt performante.

Recomandarea de azi este să studiezi și să testezi purificatoarele AENO, un brand nou intrat pe piața românească și adus de ASBIS.
Găsești trei modele la PC Garage, din care poți să alegi în funcție de suprafața camerei.

AENO AP3
AENO AP3

Modelul AENO AP3 purifică și ionizează aerul într-o încăpere cu suprafața de 20mp, cu raze UV plus filtre HEPA și cărbune activ. Are 2 trepte de viteză și mod de noapte. AENO AP4 are 3 trepte de viteză și mod de noapte, doar că acesta este destinat încăperilor de 25 mp.

Vârful de gamă, AENO AP1S, destinat camerelor cu suprafețe mari, de până la 50 mp, poate fi monitorizat și controlat printr-o aplicație mobilă proprie.
Le găsești pe toate aici. Raportul preț/calitate/funcții mi se pare foarte bun.

Cum spuneam, purificatoarele de aer sunt mai mult decât necesare. Îți dai seama de asta, la o oră-două după ce ai adus unul acasă, i-ai dat drumul și acesta colectează și neutralizează praful, alergenii, bacteriile, fumul, particule iritante eliberate de blana animalelor de companie și toată lumea din casă respiră mai ușor. Aerul devine altul.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu