Închide

Ce vrei să cauți?

Noutăți. Ce pot să facă pentru familia ta imprimantele inteligente HP ENVY Inspire

Sunt imprimante potrivite pentru toți cei din casă și cu un cost foarte, foarte mic al cernelii

printare fotografii familie
printare fotografii familie

Dacă nu ai deloc imprimantă acasă sau folosești una veche, depășită, care funcționează cu toane și cu costuri mari de consumabile, povestea aceasta este pentru tine.
Cred că am identificat seria de imprimante (urmează să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine) care oferă cele mai multe servicii și beneficii fiecărui membru al familiei, începând cu cel care merge la grădiniță și până la bunici. Este o opțiune potrivită pentru toate nevoile de imprimare de acasă: materiale printate, copiate sau scanate pentru școală, documente legate de munca de acasă, felicitări, print foto de familie etc.
Seria HP ENVY Inspire (despre ea povestim azi) a fost proiectată așadar pentru cei care doresc să  lucreze, să învețe și să creeze în confortul propriei locuințe.
Mi se pare convingător ce ne spune  Xavier Garcia – Global Head Print Hardware Systems la HP Inc: „Echipa a dezvoltat aceste imprimante în timp ce lucra de la distanță, în pandemie, astfel încât a înțeles foarte bine ce înseamnă noua normalitate și care sunt noile nevoi ale utilizatorilor”.

imprimanta foarte bună

Haideți să vedem ce beneficii avem dacă aducem acasă un sistem HP ENVY Inspire.
HP+. Seria HP ENVY Inspire permite activarea sistemului HP+, sistem de imprimare inteligentă, o combinație între un hardware evoluat de imprimare, servicii opționale Instant Ink și aplicația HP Smart pentru imprimare confortabilă, sigură, de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet, cu condiția să funcționeze  pe baza sistemelor de operare obișnuite: iOS, iPad, Android, Windows sau Mac.
Sistemul HP+ se activează ușor la setarea imprimantei.
Abonament opțional la HP Instant Ink. Dacă ai cumpărat un model HP ENVY Inspire, odată cu activarea HP+ primesti 6 luni de abonament Instant Ink fără niciun cost. Abonamentele Instant Ink te ajută să economisești până la 70% din costurile cernelii HP. E un abonament cu peste zece milioane de abonați la nivel global.
Poți alege dintre cinci planuri în funcție de numărul de pagini pe care le imprimi în fiecare lună. HP îți va trimite cerneala originală HP direct la ușă,. Transportul, inclus în prețul de abonament. Nu există niciun angajament sau taxă anuală, iar clienții pot anula sau schimba abonamentul în orice moment. Mi se pare un serviciu foarte bun.
HP Smart. Aplicația se instalează automat când setezi imprimanta pe computerele cu Windows. Apoi poți printa, scana, copia, verifica nivelurile de cerneală, integra imprimanta în rețeaua wireless de acasă. Ai posibilitatea să personalizeze aplicația prin crearea de shortcut-uri pentru printarea, trimitere prin email, salvarea documentelor.
Cu HP Smart poți, de asemenea, scana cărți la calitate superioară sau stoca fișiere editabile.
Imprimare de oriunde cu HP Smart aplicația. Oricine din familie poate accesa în siguranță imprimanta pe baza datelor de conectare, poate trimite și stoca fișiere și poate imprima de acasă sau din aproape orice loc (VPN) cu conexiune la internet.
De asemenea, reducerea zgomotului în funcționare a fost îmbunătățită.
Conectare inteligentă la Wi-Fi. HP ENVY își reface singură conexiunile Wi-Fi când e cazul, pe baza unui soft integrat și a datelor telemetrice, astfel încât să nu fii nevoit să resetezi și să pierzi timpul.
Din familia HP ENVY Inspire fac parte seriile 7900e series și 7200e, ambele funcționând cu HP Instant Ink, pe care le găsești în marile magazine de electronice, precum eMAG, ALTEX, EVOMAG.
Te invit să explorezi mai departe universul HP ENVY, aici
Vom reveni
😊

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Multumesc pentru informatie!

Adaugă comentariu