Închide

Ce vrei să cauți?

Te invit la Techsylvania, cel mai important eveniment tech din România

Dacă te numeri printre primii 20 înscriși cu codul din articol, biletul de participare la Techsylvania poate fi gratuit

Techsylvania este cel mai complex eveniment internațional de tehnologie desfășurat în România, devenit tradițional deja, prima ediție având loc în 2014. Anul trecut a înregistrat participanți din 72 de țări.
Sub sloganul „Explore today. Innovate tomorrow” și definit drept „The place where business & tech meet to take it to another level”, Techsylvania 2022 va avea loc la Cluj în zilele de 28 și 29 iunie.
Ediția actuală este hibrid, în sensul că se va desfășura fizic, cu prezența invitaților pe scenă și cu public în sală, dar și virtual cu transmisie online.

Cluj Techsylvania

De ce să participi. Ce oferă esențial Techsylvania? Cine va vorbi?
Conferințe. Organizatorii promit să aducă pe scenă peste 60 de lideri de top din domeniul tehnologiei, afacerilor și investițiilor, care prezintă viziunea actualizată asupra viitorului.
CEO, fondatori, directori executivi și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la ediția cu numărul 9.
Alina Vandenberghe este co-fondatorul companiei Chili Piper, cel mai nou unicorn din Statele Unite ale Americii fondat de un român.
Sacha Dragic este fondator şi executive chairman al Superbet Group, activ pe piaţa de pariuri sportive şi gaming de mai bine de un deceniu. Deşi businessul a fost fondat şi dezvoltat iniţial local, în urmă cu 4-5 ani a început expansiunea internaţional.
Alte nume prezente pe scena evenimentului sunt: Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, Lloyed Lobo, co-fondator la Boast.AI, Ajey Gore, partener operațional la Sequoia Capital India, Trang Nguyen, co-fondator la TI Platform, Zach Coelius, partener la Coelius Capital – ei sunt doar câțiva dintre profesioniștii care își vor dezvălui din secretele carierei lor în cadrul Techsylvania 2022.
Lista în actualizare cu speakerii confirmați, aici.
Q & A. Pregătește-te pentru conversații deschise și incitante cu invitați de top. Posesorii de bilete Premium au posibilitatea de a pune întrebări directe de genul Cum au reușit? Cum au învățat? De ce au eșuat? Care este rețeta lor de succes? Care este superputerea lor?
Conținut exclusiv. Conținutul produs de Techsylvania acoperă peste 20 de subiecte, sub 5 teme generale despre industrii și tehnologii care se dezvoltă rapid, prezentate de experți. Biletul la Techsylvania îți oferă acces la toată această cunoaștere.
Startup Alley. Vei putea explora un spațiu dedicat startup-urilor invitate să își prezinte tehnologiile unor potențiali parteneri de afaceri și mass-media.
Oportunități de afaceri. La acest capitol avem Executive Roundtables – discuții în cerc restrâns pe anumite subiecte; Expo Aria – zonă în care cele mai ambițioase companii își prezintă produsele și serviciile; Networking Aria – Techsylvania facilitează întâlniri între manageri, investitori, antreprenori, experți, cu scopul de a iniția parteneriate și colaborări.
Evenimente via satelit. Poți alege să participi la evenimente virtuale precum webinarii, conferințe, workshop-uri, în funcție de aria ta de interes.

Nu mai e foarte mult până la deschiderea Techsylvania 2022, așa că te invit la casa de bilete, iar vestea bună e că dacă folosești codul VictorKapraCivilization_Cmpgn și te numeri printre primii 20 înscriși cu acest cod, biletul poate fi gratuit, dacă alegi din variantele Builder – In-Person GUEST sau Builder – Virtual GUEST.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu