Închide

Ce vrei să cauți?

Cum și unde se întâlnește elita cripto

Despre Friends with Benefits (FWB)

Friends with Benefits (FWB)
Friends with Benefits (FWB)

Friends with Benefits (FWB) este un nou tip de club social – unul care se adresează unei elite cripto emergente. Este descris drept un „salon VIP pentru clasa socială creativă cripto”.
Inițial, în septembrie 2020, FWB funcționa o chat room informală pe Discord pentru adepții cripto. A evoluat de atunci într-un club digital exclusivist. A primit deja o rundă de finanțare de 10 milioane de dolari condusă de Andreessen Horowitz, în octombrie 2021, ceea ce a dus evaluarea sa la 100 de milioane de dolari.

bitcoin

Cum funcționează? Apartenența este selectivă, verificată și etapizată. Pentru a se înscrie, potențialii membri trebuie să depună o cerere scrisă, care este analizată de un comitet format din membri actuali. Odată aprobată – doar 20% dintre solicitanți sunt admiși -, pasul următor este o achiziție minimă de token-uri $FWB, criptomoneda proprie a clubului.
Accesul la beneficii și servicii se deblochează odată cu achiziționarea de jetoane $FWB. Membrii cu cel puțin un token $FWB pot citi newsletterul și postările de pe blogul grupului. Cei care au cel puțin cinci jetoane au acces limitat la camerele de chat FWB de pe Discord și intrare la evenimente offline. Calitatea de membru plin costă 75 de jetoane $FBW (în prezent aproximativ 4.000 de dolari) și oferă acces la toate camerele de chat de pe Discord.

În timp ce sediul său poate fi un server Discord, grupul are, de asemenea, prezențe fizice în New York, Los Angeles și Londra.
Clubul este o DAO – organizație autonomă descentralizată – pe care Andreesen Horowitz o definește ca fiind „o comunitate online care împarte resurse, construiește produse și lucrează împreună pentru atingerea unor obiective comune”. (wundermanthompson.com)

Adaugă comentariu