Închide

Ce vrei să cauți?

O idee: 12 ore doar cu tine însuți, fără social media sau e-mail

O metodă personală de deconectare

reducere stres
reducere stres

„Ideea de a face o plimbare de 12 ore mi-a venit în 2020, în timpul lockdown, într-un moment în care îmi pierdusem scopul și direcția. M-am gândit la drumeția mea solo din 2018 prin Antarctica, când am mers 12 ore în fiecare zi timp de 54 de zile la rând pentru a finaliza traversarea. În ciuda durității peisajului și a singurătății extreme, am trăit multe momente profunde de claritate și împlinire.

stres

Dintr-un capriciu, în timpul lockdown am decis să fac o plimbare lungă în apropierea casei mele de pe coasta Oregonului. Mi-am pus telefonul pe modul avion și am pornit la drum fără o destinație anume în minte.
Faptul că am fost deconectat mi-a oferit spațiul necesar pentru a-mi examina convingerile limitative și pentru a mă reorienta către o viață mai bună. Cheia a fost schimbarea mentalității proprii.
Drumul de 12 ore este potrivit pentru toată lumea.

După acea plimbare pe coastă, am scris cartea The 12-Hour Walk și am împărtășit experiența de schimbare a vieții cu oameni din întreaga lume – oameni de toate vârstele și cu diverse niveluri de pregătire fizică. Lucrul comun pe care îl au toți este faptul că ajung la linia de sosire într-o stare mai bună decât cea în care au plecat” – Colin O’Brady, deținător de recorduri mondiale ca explorator și cu două ascensiuni reușite pe Everest.
Resurse: Site-ul 12hourwalk.comaplicația mobilă iOSaplicația mobilă Android.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu