Închide

Ce vrei să cauți?

Evolio Evotab Fun – tableta GPS pentru masina si calatorii

Tableta romaneasca Evolio Evotab Fun  de 7 inch, cu Android 4 Ice Cream Sandwich, apare maine in magazine la un pret bun, de 649 lei (aproximativ 144 euro).
Am vazut-o astazi la lansare: arata ok,  cu o combinatie de negru si gri mat, finisajul de pe spate fiind de tip rubber. Greutate de 330 de grame, grosime de 9,9 mm.

tableta-evolio-evotab-fun

Vine cu modul GPS incorporat si cu harti preinstalate.  Actualizare gratuita pentru harta Romaniei timp de doi ani.
Datorita receptorului GPS incorporat, tableta Evotab Fun poate fi folosita ca sistem de navigatie chiar si cand nu ai conexiune la Internet.

Evotab Fun este echipata pentru masina, in pretul de 144 de euro intrand si un car-kit complet: suport parbriz, incarcator masina, cablu de date USB-mini USB.

Incorporat este si un transmitator FM pentru transferul wireless a muzicii din tableta pe sistemul audio al masinii.

Procesorul este un Quad Core  Mali 400 MHz.
Ecran 800×700 capacitive multitouch.

Evolio Fun are o singura camera, frontala, de 2 MP.

Mi-a placut aplicatia preinstalata Evobook.  Ai acces si poti cumpara prin 2 click-uri la carti in format electronic de la cele mai mari sase edituri din Romania.

Bateria promite – conform Evolio – pana la 7 ore de utilizare continua si pana la 5 ore  de utilizare intensiva (GPS si Wi-Fi pornite). Daca o folositi in calatorii, puteti sa-i adaugati o baterie suplimentara Oyama cu incarcare solara/USB.

Am fost oarecum telegrafic in descrierea Evolio Evotab Fun pentru ca o astept zilele acestea la teste si voi reveni cu impresiile bune sau rele.

Articole populare Ultima luna

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Are vreo legatura cu cei care de la Brasov de la Allview?

  2. Interesanta, dar 7 inch e cam putin..

  3. @Alin: Allview este o firma foarte buna, cel putin cei din afara cumpara..

  4. La preturile la care pot fi achizitionate, tinand cont ca vin cu harti incluse, softuri de navigatie premium precum igo si caracteristici puternice, inclusiv aplicatiile multimedia, gps-urile evolio pot fi categorizate ca adevarate optiuni atunci cand cauti un accesoriu util pentru masina ta. Chiar sunt OK!

Adaugă comentariu