google intentioneaza sa deschida birouri permanente in bulgaria, a anuntat unul dintre vicepresedintii firmei, vinton cerf.
cerf, unul dintre parintii fondatori ai internetului, se afla in bulgaria invitat de presedintele tarii.

deci se poate… ca un presedinte sa aiba un pic de initiativa… nu conteaza daca el sau consilierii sai…

nu de alta, dar interes slava domnului exista… imi amintesc ca prin toamna m-am intalnit cu doi americani de la amazon care venisera sa vada ce si cum e in romanica… pana la urma n-au mai facut nimic, desi spuneau ca le place in romania, si asta nu din politete…

chiar ce parere o fi avand basescu despre IT?

 

3 Comments

 1. Basescu are o idee destul de clara despre IT, sau cel putin despre o „anumita parte” a IT-ului.

  Citat din Cotidianul de azi:

  Presedintele a laudat doua firme americane active in Romania. Una dintre ele, Oracle, a incheiat un parteneriat cu Ministerul Educatiei, dupa cum i-a promis presedintele.

  In finalul discursului sau, rostit la receptia de 4 iulie la Ambasada SUA, presedintele Basescu a salutat intrarea pe piata romaneasca a doi noi investitori americani: Smithfield si Oracle. Mai mult, si-a exprimat „toata recunostinta pentru efortul extraordinar pe care Oracle l-a facut pentru ca inteligenta romaneasca sa ramina aici, in Romania“.

  Poti sa mai zici ca e un presedinte fara initiativa? 🙂

 2. Iata ce ne spune Google despre Basescu si tehnologie: Results 1 – 10 of about 252,000 for basescu tehnologie.
  Se pare ca are totusi legatura! 🙂

  In realitate, nu cred ca face dacat sa multumeasca celor care au investit in Ro, dar fara sa aiba o idee clara despre asta. Sunt absolut convins ca nu a auzit de Vint Cerf sau Linus Torvalds.

 3. Forta de convingere este extrem de importanta. Si unii oameni (sa zicem Basescu) chiar daca ar vrea sa se foloseasca de ea, daca nu sunt informati, pierd ocazia. Si, peste toate, in cazul unor companii conteaza si ce afinitati au persoanele de decizie ori, inainte sa discute la nivel inalt, ce considera ei ca fiind mai bine pentru compania din care fac parte. Se pare ca, Bulgaria e better than Romania in cazul de fata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close