cel mai tarziu peste o saptamana, google va finaliza selectia a 3 agentii autohtone de pr pentru a-i face imaginea in romania. urmeaza ca in februarie oficiali ai google sa vina  aici pentru a se “mirosi” cu cele trei agentii. in final, va alege una singura care isi va trece contul google in cont si se va apuca de treaba.

un country manager google in romania? deocamdata, e exclus. cel mai probabil londra va fi centrul operatiunilor de aici. acestea sunt cateva informatii din piata pe care le-am reconfirmat astazi.

colegul bogdan pencea de la business magazin a muncit mult in ultimele saptamani iar maine in revista puteti citi un dosar google interesant, inclusiv raspunsuri venite chiar de la google referitor la piata din romania.

7 Comments

 1. cele trei sau toate? 🙂

 2. Bogdan Pencea e un tip OK, coleg cu mine la FJSC, deci mergeti pe mina lui. Cred ca articoul va fi impecabil.

 3. asa, orice aduce google checkout pe meleaguri .ro

 4. agentiile in cauza au trecut primul examen saptamana trecuta, miercuri. Din cate am inteles, ar mai fi vreo doua “examene”. 😀

 5. Din decembrie parca mmd se agita sa trimita un comunicat-test marca Google, care a si fost preluat de unii. Recent au mai fost trimise chestionare de eveluare… era clar ca se misca ceva. Google are tot interesul sa vina la noi, pina una-alta este site-ul cu cele mai mari incasari din .ro fie ca ne place sau nu.

 6. Da, se aude din ce in ce mai tare.
  Ce sa zic, de vreun an tot se aude, dar inca nimic concret.

  Ramane de vazut cum se vor concretiza toate zvonurile.
  Si de PayPal de vreo 2 ani ‘se aude’ ca vor accepta plati din Romania…. si nimic

 7. […] agentiile care au intrat in finala pentru contul google in Romania, aici […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close