Închide

Ce vrei să cauți?

CTP, cetatean al Second Life?

directorul Gandului recidiveaza: dupa ce acum vreo zece zile a facut o paralela intr-un talk show intre viata politica damboviteana si universul oniric al Second Life, astazi a dezvoltat tema tot intr-o emisiune televizata. Cum domnia-sa a produs ceva literatura SF, e aproape normal sa te duca gandul spre oarece peripluri directoricesti in SL 🙂

pe acelasi subiect: cum umbla ideile in aer! astazi am scris un articol pentru Descopera despre Home– lumea virtuala replica la SL pe care o va lansa Sony in octombrie prin intermediul PlayStation3. Si i-am dat titlul „Joaca de-a Dumnezeu”. Citesc Gandul la ora asta si peste ce dau: link.

 

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. mi-ai adus aminte de „The Godgame”, titlu initial pentru „Magicianul” lui fowles…ce m-a mai tulburat cartea aia 🙂
  Filmul nu l-am vazut, dar am inteles ca a cam esuat…

 2. #2 Comentariu nou

  Exista un intreg segment al asa-numitelor „God games”. Personal am Dumnezeul meu asa ca imi repugna sa fiu dumnezeul cuiva, fie el si intr-un joc, chiar daca, dupa cum stii si tu, Victor, imi plac jocurile in general.

 3. Loredana, tentatia de a te juca de-a Divinitatea a existat dintotdeauna. si iata ca internetul a facut-o posibila si a”democratizat-o”. ceea ce nu e tocmai ok.

  pe de alta parte, Dumnezeu ne-a dat voie sa alegem! asa ca fiecare poarta raspunderea propriei evolutii care nu se opreste clar in mizerabila existenta pamanteana.

  e de ajuns sa vezi, „pe viu” cum moare un om pentru a intelege acest adevar simplu si fundamantal.

Adaugă comentariu