Închide

Ce vrei să cauți?

mancaciosi

parafraza: intalnim doua specii de oameni: cei care sunt gurmanzi si cei care nu recunosc.

prima dovada: daca sunteti intr-un hipermarket, uitati-va 5 minute la oamenii de la raioanele cu carne, mancare gata preparata etc. va veti amuza citi ochi holbati de pofta si de lacomie veti vedea 🙂

a doua dovada: blogul culinar al lui Cristi Roman care creste frumos. azi, duminica la ora 17.30 erau 6 vizitatori online ( deh, e duminica si omul are timp sa invarta ceva in tigaie…)

PS: eu recunosc!

Articole populare Ultima luna

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Si eu recunosc. Uite un link care atesta ca recunosc: http://www.andreicrivat.ro/category/vinuri-gastronomie/

  Si te rog mult, sterge comentariul asta, nu vreau sa dau impresia ca imi fac autoreclama. Linkul de mai sus e numai pentru tine – asa, ca intre pasionati 🙂

 2. Da, mersi, ma tin si eu tare, desi imi maninca al naibii de mult timp cele doua bloguri.
  Da, sint gurmand, recunosc si ma bucur de viata. Si ma bucur ca in fiecare saptamina intilnesc oameni care-mi spun ca acum aleg un restaurant de iesit in oras dupa ce citesc blogul PAPABUN. E o satisfactie aproape la fel de mare ca cea pe care o simt cind devorez o ciorbita buna de pui a ala grec cu niste snitele fragede de pui, sau cind ma infig in mincare „sanatoasa” belgiana si sting totul cu niste beri reci.
  E frumos….si e grav de tot pentru cei care inteleg gresit aceasta pasiune a unora dintre noi, mincatul.

 3. #3 Comentariu nou

  Fariseule! SI pe mine ma aburesti pe mess ca nu bere, nu aia, nu aia, de a vazut nevasta-mea si nu m-a mai lasat sa beau o bere de pe 12 februarie, si tu manaci si bei de le stingi! Rusine!
  In semn de protest azi o sa beau bere, nah!

 4. arhi: e o confuzie. am folosit mess doar vreo 72 de ore 🙂 dupa aia am renuntat… mi se pare straniu sa stai sa tastezi cand poti sa discuti, cel mai adesea, face-to-face.

  faptul ca te-ai hotarat in semn de protest sa bei o br nu are cum sa iti strice!

  sugestia mea e sa recidivezi:)

  toate bune si spor la treaba!

Adaugă comentariu