Închide

Ce vrei să cauți?

cum Nokia si Skype muta Portugalia in Romania…

… da, e nitel exagerat titlul dar sa vedeti ca nu numai in .ro activeaza mici hahalere care papa bani promitand marea cu sarea in new economy.

personaje:

Mangrove Capital Partners ( fond de investitii co-proprietar la Skype)

– Widsets – companie specializata in aplicatii de internet mobil care are in spate expertiza Nokia ( cine stie mai multe, pls !)

properazzi.com  – proclamat drept cel mai mare portal european de imobilare ( 1,8 milioane de anunturi postate, 45 de tari), considerat de directorul sau aproape un „google al imobiliarelor”

properazzi (denumire de altfel inspirat aleasa, simpatica, cu rezonanta) s-a lansat beta in toamna trecuta, iar de luna trecuta e operational. finantat de Mangrove Capital, a anuntat ieri ca are varianta si pentru mobil, realizata impreuna cu widsets. interesant, dar nu comentam acum.

intru si eu sa vad ce si cum (de pe computer) si descoper ca primele rezultate afisate la Romania sunt de fapt din Portugalia, de pe coasta Atlanticului 🙂

va dati seama cate sute de mii de euro ( sau milioane ?!) papa properazzi de la Mangrove pentru asemenea acuratete in returnarea rezultatelor?

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. wordpress-ul nu ma mai lasa sa pun un update la post-ul acesta, asa ca scriu la comentarii: dupa vreo trei zile, properazzi a scos Portugalia din Romania… cred ca i-a sunat Nokia Romania 🙂 🙂

Adaugă comentariu