la mitingul din seara asta, mi-a atras atentia atentionarea lui Basescu cum ca in urmatoare perioada „vor aparea in mass-media foarte multe povesti”, cu scopul „de a va descuraja sa mergeti la vot”… sa intelegem ca vor aparea noi dosare? sau se referea pur si simplu la discutiile de la tv despre tehnica referendumului?

– bun inceput al discursului: a urat cele cuvenite de Sf Gheorghe (care e maine) si a lunecat abil spre metafora cu uciderea balaurului. ghici cine e Sf. Gheorghe si cine e balaurul!

– abila si referirea repetata la „oligarhi”, probabil un laitmotiv al actualei campanii. chestia prinde de popor.

– cam putin oameni la miting totusi, avand in vedere ca au sosit manifestanti si din provincie, iar vremea a fost ok

– in fine: promovarea in aceasta perioada a lui Ludovic Orban ca portavoce anti-Basescu a PNL e nefericita: e fals, arogant plus ca unul care canta prin carciumi lasandu-se filmat in calitate de „diseuz” e cel putin dubios.

PS: antena 3 tot tipa ca pe scena mitingului canta cineva mascari si de aceea dau imagini fara sonor. a fost cineva in piata? ce cantau oamenii aia? sau erau ceva referiri la Felix securistu’ 😕  

5 Comments

  1. Pai Antena1&2&3 vor da recital antibasescu in perioada urmatoare. Cred ca-mi voi scoate in urmatoarea luna aceste canale de pe tv :))

  2. Antena 1 nu a dat tot: Bselu’ a zis ceva de voiculescu(am auzit la realitatea tv) Antena 1 nu a dat acel fragment din discurs.

  3. cumva offtopic, cred ca lupta in mass-media se va ascuti rau de tot (cu antenele varf de lance).
    Am inteles ca rosca stanescu l-a dat afara pe roncea pentru ca i-a luat public apararea lui basescu. ma rog, prin ong-ul lui, a semnat o declaratie alaturi de altii.
    ce mi s-a parut interesant in scrisoarea deschisa a lui roncea este ca i s-a propus sa-si dea el demisia la schimb cu un post la un ziar care joaca teatru ca ar fi de partea lui Basescu(cotidianul), exprimarea ii apartine. In caz contrar va fi dat afara.
    Cam atat cu independenta presei.

  4. de mentionat un fapt important, prezenta Monicai Macovei, care cu aceasta ocazie trece de pe pozitia de tehnocrat in barca politicienilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close