scriam ieri despre lansarea in vara a unei televiziuni virtuale ca raspuns al marilor companii de media la scaderea interesului tinerilor pentru televizorul clasic.

in acelasi sens, merita comentata un pic lansarea primei televiziuni online personalizate din .ro, mtvondemand.ro, de catre Romtelecom si MTV.

abonatii la Internet broadband ai Romtelecom (ajunsi intre timp la un numar de 150.000!) pot vedea gratuit peste 1.000 de clipuri si emisiuni MTV si sa-si faca un playlist. deci inca un atribut al televiziunii de generatie noua: personalizarea.

folosesc de peste un an ADSL-ul de la RomTelecom si nu s-a intamplat o singura data sa “pice”. functioneaza absolut ok.

ca sa nu mai spun ca e uimitor cum progreseaza tehnologia. acum zece ani foloseam un telefon cu disc prin care vocea se auzea harait. anul trecut au venit niste baieti, au tras din perete firele de cupru oxidate si vechi de 40 de ani (au izolatie textila unsa su smoala 🙂 ) , au montat la capatul lor un modem si am avut  imediat ADSL!

banuiala mea eca ondemandtv.ro va deveni o noua sursa de venituri pentru Romtelecom in urmatorii ani: pe langa calupul de clipuri gratuite isi vor face aparitia si unele cu plata. 

update: Ionut Oprea scrie ca nu functioneaza cu Firefox. nu stiu, am testat doar pe Explorer si merge ok. Ionut, daca imi dai voie: gratuit 100% nu exista decat in comunism , iar daca vrei Enjoy the silence for free, gasesti, stii bine, aici 🙂 🙂

 

1 Comment

  1. Inca e destul de saracut site-ul, chiar si dupa relansare. Sper ca pe viitor sa devina mai serios.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close