canon a anuntat azi sapte noi camere foto. las la o parte indelung asteptatul EOS 40D pentru ca mi-a atras atentia PowerShot SX 100 IS, al carei raport dotari/pret e absolut excelent. asadar ai: 8MP, 10x zoom optic, stabilizator optic de imagine, face detection si corector de ochi rosii, 19 moduri de fotografiere, la un pret recomandat de 300 USD. adica vreo 720 RON.

ok, zic eu… necazul e ca trebuie sa avem rabdare pana in octombrie.

2 Comments

  1. e, nu te necaji, acu vine octombrie. altii asteapta ani de zile (si dupa cum se vede o sa mai astepte destul) sa scoata un full frame la un pret rezonabil (la nivelul lui 40D sa zicem). dar ce zici de G9? oricit ar costa, cred ca merita diferenta de pret. intotdeauna mi-au placut modelele din seria G, iar asta are 12MP… de fapt nu asta-i important, ca stim ca marimea nu conteaza (iar in cazul zoom-ului conteaza invers…). are insa display imens si trage si in format raw.

  2. Ştiam eu de ce nu m-am grăbit să-mi iau aparat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close