Închide

Ce vrei să cauți?

dude, where is my car?

au venit nesperat de multe mesaje de sustinere. in maxim 24 de ore voi actualiza lista.
saptamana aceasta voi avea cel putin o intalnire cu oameni experimentati in campaniile online si deosebit de creativi, pentru a pune la cale strategia. poate v-ati plictisit, dar va mai cer putintica rabdare din doua motive: trebuie sa mai si muncesc (si anul a inceput in mare forta), plus ca vreau ca aceasta campanie sa nu fie o simpla defulare isterica, ci o actiune civilizata, un posibil model pentru altele viitoare si, mai ales, sa se dovedeasca utila pentru un mare numar de oameni, si nu doar pentru o singura victima.
intre timp, claudiu a compus demo-ul muzical al clipului pe care vrem sa-l realizam si in care marc va face probabil featuring. ne mai trebuie ceva versuri si imagini care sa ilustreze povestea, pe care sa le atasam muzicii. si pentru ca e o opera colectiva, dau leapsa urmatorilor: frobenius, arhi, enache. respectivii sunt rugati sa livreze la victor.kapra@gmail.com cate un vers, maximum doua, plus, daca se poate, si o fotografie care sa ilusteze ideea (libera de drepturi de autor, fireste). domnilor, nu uitati sa dati leapsa mai departe. Iar daca cineva stie mai mult decat windows movie maker, poate imi da o mana de ajutor in realizarea videoclipului.
si nu uitati: fiti creativi, dar nu jignitori, ci mai mult decat civilizati. ma innebunesc dupa parazitii, dar nu e cazul acum!

campania continua asadar. de la politie nu s-a primit niciun raspuns desi au trecut trei luni.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Desi imi pare rau (sincer) ca nu s-a gasit masina, dintr-o pornire malefica (poate. sau poate bloggo-evangelista) ma bucur totusi. In speranta ca vom avea ocazia sa spunem „masina s-a gasit in urma campaniei online” …. sa speram.

  2. as vedea melodia pentru „where’s my car” ilustrata cumva de melodia aia veche cu „n-am dorit in viata absurdul..” „mi-am dorit o masina”… si uite-acum n-o mai aam…; sau poate de melodia cu vitezomanul Gica si-a luat masina mica…; o astfel de parodie a unui cantec cat de cat cunoscut are, zic eu, m mare rezonanta la public; iar daca versurile si mai ales clipul ar fi haioase, efectul viral e asigurat

  3. Daca vrei sa faci ceva serios uita de WMovie Maker. C;mon.. pozele le editezi cu paint?

Adaugă comentariu