Închide

Ce vrei să cauți?

stirile de la ora 5

– cu o tenacitate iesita din comun, arhi si-a facut televiziune, pe care o caracterizeaza drept „un site comercial, gata sa vanda si sa cumpere”. radeti voi, radeti ca arhi filmeaza cu aparatul foto, dar nu se stie niciodata. ii uram succes si ii pastram loc pe evangelist pentru clipa cand va vinde 10% din arhitv cu 100.000 euro:)
– sa construim o groapa!… „groapa… are o proprietate interesanta: poti munci oricat de prost, fara un plan, fara sa fii prea destept (de fapt, fara sa fii deloc inteligent!) si totusi, la final, groapa va fi acolo, desavarsita in uratenia ei, mareata, ce e drept cu semnul minus, fiind in jos, si nu in sus, sau mai precis fiind in esenta o distrugere, in loc de o constructie.”fragment dintr-un excelent eseu publicat pe blog de marius ghenea care a gasit aceeasi romanie exasperanta la intoarcerea din inconjurul lumii. cititi, nu veti regreta!
– unul dintre candidatii la primaria iasiului, blogger-ul dragos dorojan (sculptor, 30 de ani) organizeaza luni prima conferinta de presa virtuala pe yahoo messenger din politica romaneasca. (de la visurat).
„pentru acei angajati microsoft care lucreaza in servicii online (mai exact in ariile in care yahoo e puternic), anuntul achizitiei suna a preaviz de concediere” – asta legat de oferta microsoft de preluare a yahoo. mai multe despre ce simt angajatii lui bill gates despre posibila venire a celor de la yahoo, aflati direct din redmond, de la eduard. apropo, avem romani la microsoft, la google, apple, dar n-am auzit de vreunul care sa lucreze la yahoo…voi stiti?
– si daca chiar va plictisiti, delectati-va cu o chestie exotica: site-ul viitorului presedinte al rusiei. caci, asa e la rusi: alegerile sunt peste o luna abia, dar toata lumea stie de pe acum cine le va castiga.
-apropo de alegeri, ca vin si pe la noi: nu se va intampla nimic spectaculos dupa, tot indivizi d’astia (sper ca nu sunteti la masa) vor veni la putere. asa ca daca va ganditi sa emigrati in australia, va incurajez: gasiti bloggeri romani si pe acolo, gata sa va dea un sfat.

tags: , , , , , , ,

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. 🙂 acu’ stiu ca esti in convalescenta, sper ca nu te-a traumatizat asa tare imaginea aia…

  2. Victor, există şi români la Yahoo. Mă rog, cel puţin unul, şi culmea e că fratele lui lucrează pentru Google. Povestea o găseşti aici.

Adaugă comentariu