iPhone 3G

romania se afla pe lista tarilor in care iPhone 3G va sosi anul acesta, dar nu exista informatii referitoare la pret. in curand vor incepe inscrierile pentru precomenzi pe site-ul orange.ro.

 

“iPhone 3G va fi lansat in Austria, Portugalia si Elvetia pe 11 iulie si in Franta pe 17 iulie. Clientii Orange din Republica Dominicana, Egipt, Iordania, Luxemburg, Belgia, Polonia, Romania, Slovacia si din tarile africane vor putea achizitiona terminalul iPhone in cursul acestui an. Clientii vor putea sa solicite in avans terminalul de pe site-urile locale Orange, dar iPhone va fi disponibil si in multe dintre cele 6.500 de magazine proprii Orange.

 

“In Romania iPhone este asteptat cu nerabdare de clientii de telefonie mobila. Din punct de vedere operational facem toate eforturile pentru a aduce cat mai repede clientilor nostri noul iPhone 3G. Un terminal multimedia spectaculos, acesta va exploata din plin oportunitatile oferite de acoperirea Orange 3G si HSDPA”, a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.”

4 Comments

  1. pacat ca nu ajunge pe 11 iulie, ar mai fi taiat din elanul tentativelor de predatory pricing.

  2. tu ce-ai face dacă ai fi în locul meu: ai lua IPhone-ul 3G sau ai aştepta Gphone-ul (oricare e acela)?

  3. a.faith: greu de raspuns la intrebare pentru ca nimeni inca nu s-a dumirit ce face Gphone-ul:) ..asa ca deocamdata mizam pe iPhone 3G

  4. până la urmă cred că-mi iau 3 telefoane very-low-end şi-mi iau câte-o cartelă în fiecare reţea, iar de restul banilor dau o fugă pân’ la mare.
    apropos: să le ceri şefilor tăi o mărire de salariu. datorită ţie m-am abonat (pe o lună momentan) la ZF 😛

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close