imi place design-ul laptopgear.ro, noul magazin online de genti si accesorii premium pentru laptopuri care distribuie pe piata locala marca booq.
laptopgear anunta totodata ca a mai adus inca un brand in romania,  red maloo, specializat in huse pentru laptopuri, iphone sau ipod. cum arata respectivele chestii puteti vedea in promo-ul de mai jos.
laptopgear promite sa returneze banii daca clientul se razgandeste sau nu e emultumit de produs intr-o perioada  de 30 de zile.

8 Comments

 1. Sper ca postul acesta e reclama ceva … nu vad nici un design deosebit la laptopgear.ro.

 2. Reclama e clar, ca doar nu a inceput sa le placa site-ul la toti odata :))

  Si e okay sa fie reclama, mai ales daca lor chiar le plac produsele. De ce nu e marcata ca reclama nu inteleg, ca doar nu-i rusine.

 3. … dragii mosului, e de notorietate faptul ca e vorba de o campanie de marketing pe bloguri (https://www.victorkapra.ro/2008/07/12/brand-ul-booq-isi-continua-promovarea-neconventionala/ – pentru a da numai un exemplu)

  Andrei, cat despre marcarea publicitatii, asteptam mai intai exemple de la altii care chiar fac reclama constant si sustinut 🙂 . a bon entendeur, salut, vorba neamtului!

 4. hai spune cu cat v-a platit..suntem curiosi 😀

 5. Oricum, e doar o implementare clasica de magazin pe CMS Magento, cu tema default foarte putin modificata. Dar marfa lor arata bine, chiar daca e cam scumputa

 6. Toti bloggerii care scriu despre tehnologie si gadgeturi au primit comunicarea de la omul care reprezinta brandul. Mie nu mi-a placut si am scris direct parerea mea pe blog pentru ca totusi mi s-a parut interesant.

 7. Victor, pe bookblog exista 2 linkuri (de pe orice pagina) care duc catre sectiunea in care explicam clar si exact cum se recunoaste reclama si ce inseamna.

 8. Andrei, bine ai revenit din vacanta 🙂 spor in toate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close