Închide

Ce vrei să cauți?

marius ghenea investeste in pcfun.ro banii inmultiti din tigle

Marius Ghenea, presedintele pcfun.ro

marius ghenea, presedintele pcfun.ro. si unul dintre fondatorii flamingo,  stie sa faca afaceri.
un exemplu: a cumparat anul trecut un producator de tigle cu aprox. 1 milion de euro  iar sapte luni mai tarziu a vandut afacerea cu vreo 3: profit 2 milioane euro. povestea o puteti citi aici.

astazi a anunţat ca:
„Personal, intenţionez să reinvestesc cea mai mare parte a sumelor rezultate din această tranzacţie în PCfun.ro, investiţia mea de suflet şi cea cu potenţialul de creştere cel mai bun în acest moment, aşa ca sunt dispus sa injectez, în următoarele 12 luni, o sumă suplimentară faţă de investiţia iniţială, între 1.5 şi 2 milioane dolari în afacerile online ale PCfun”. 

blogul lui marius il gasiti aici.

n-am cumparat niciodata de la pcfun. voi? cum se misca baietii astia, in comparatie cu emag, de pilda?

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. pcfun au fost mai rapizi. am comandat marţi, mi-a venit joi (o tabletă grafică); emagul e mai încet, am comandat luni (un hdd extern) şi încă n-a ajuns (e aproape 16:00). fancourier folosesc ambii. produsele au cam aceeaşi greutate şi cam acelaşi preţ.
    la pcfun de obicei e mai ieftin, dar subiectiv, emagul mi se pare mai uşor de navigat.

  2. revin. azi a ajuns. deci au 3-4 zile la emag şi 2-3 la pcfun. probabil depinde şi de numărul de clienţi/livrări.
    probabil va fi ultima mea comandă la emag 🙂 atât timp cât pcfun ţin şi preţurile (o diferenţă de 40 de lei la un produs de 600, respectiv de 30 de lei la unul de 400) şi timpul de livrare mai jos, e clar cine ia spuma.

  3. Eu am comandat numai de la pcfun (iar anul asta si de la situl frate – electrofun), si asta in mai multe randuri, incepand cu 2005. Practic, nimic de reprosat.

Adaugă comentariu