Închide

Ce vrei să cauți?

de maine va puteti comanda iPhone 3G

Orange anunta ca din 7 august inregistreaza pre-comenzile pentru iPhone 3G care va fi vandut in romania incepand din 22 august. niciun cuvant deocamdata despre pret. mai jos gasiti comunicatul oficial.

Orange România a anunţat astăzi că va aduce în ţară noul iPhone 3G pe data de 22 august. iPhone 3G îmbină toate caracteristicile revoluţionare ale iPhone cu capabilităţile reţelei 3G, care permite viteze de două ori mai mari decât în cazul modelului precedent*, are GPS încorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare şi software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync şi rulează sute de aplicaţii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

„Suntem încântaţi că suntem singurul operator care aduce în Romania iPhone 3G. Datorită reţelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clienţii Orange din România vor avea posibilitatea să se bucure de o experienţă completă iPhone 3G începând din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a 6 magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi sa ia parte la lansarea oficială a iPhone: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare).

Începând din 7 august, clienţii îşi pot înregistra online pre-comanda la adresa www.orange.ro.

O reţea extinsă care se bazează pe tehnologiile EDGE, Wi-Fi, 3G şi HSDPA oferă clienţilor posibilitatea să beneficieze din plin de internetul mobil oricând si aproape oriunde. În plus, Orange va lansa noi planuri tarifare si beneficii pentru clienţii iPhone 3G. Mai multe detalii referitoare la tarife şi disponibilitatea terminalului vor fi anunţate în curând.

 

 

*pe baza testelor 3G şi EDGE. Vitezele obţinute variază în funcţie de condiţiile din reţea.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. dar pretul, l-au zis, ca eu nu am vazut.

  2. Ar fi fost o treaba daca ne spuneau si la ce pret vine… Asa, degeeaba ne bucuram noi, daca il aduc la 500 de euro + 50 de euro pe luna abonamentul ce treaba am facut? 🙂

  3. da, pretul e problema fundamentala. E posibil ca Orange sa nu fi finalizat negocierile cu Apple si nici studiile de piata. De asemenea, probabil ca asteapta sa vada cat de multi ( sau de putini) fac precomenzi si in fucntie de asta sa ajusteze pretul… sunt doar presupuneri, nu stiu nimic sigur. revin daca mai aflu ceva

Adaugă comentariu