Închide

Ce vrei să cauți?

noul zapp.ro: aerisit si eficient

zapp.ro

zapp si-a lansat noul site, parte a eforturilor pe care le face pentru reconstructia companiei si a serviciilor.

reamintim ca zapp  a lansat luna trecuta prima oferta comerciala bazata pe reteaua noua, 3G, respectiv un abonament de internet mobil fara nicio limita de trafic, la un cost lunar de 70 de euro, inclusiv TVA. Acesta este primul abonament de acest tip, fara o limita de trafic, lansat pe piata locala. in aria de acoperire a retelei 3G a Zapp viteza de descarcare a datelor este de 7,2 Mbps, in timp ce viteza de incarcare a datelor este de pana la 384 Kbps – conform zf.ro

imi place noul site: fara brizbrizuri inutile, fara exces de texte sforaitoare de PR, organizat logic, cu o sectiune de comunicare cu publicul simpla dar eficienta (unii ar trebui sa ia notite aici).

proiectul de redesign a www.zapp.ro a fost coordonat de o echipa formata din specialisti in strategie web, marketing online, programatori si oameni de comunicare din companiile Zapp, Avantaj Net si Vitrina Advertising.

“Am ales sa lucram cu Vitrina Advertising si Avantaj Net deoarece propunerea lor a fost cea mai bine structurata si documentata, aratand o buna intelegere a industriei de telecom in general, a brandului Zapp in particular si a rolului pe care acest site urmeaza sa-l joace in mixul nostru de comunicare.”a explicat directorul executiv Chris Bataillard.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. eu zic sa vb cu piticu, egat de aia 7 MBps:))

 2. #2 Comentariu nou

  Fara nicio rautate, dar la o prima vedere pare a fi un template de pe templatemonster. Nu e. Dar asa pare. Lipsesc elementele de contrast. Plus ca unele zone sunt prea aerisite, iar altele par prea inghesuite.

 3. silvius: pai ideea e sa fim rai :). mai baga! altceva, ce nu ti-a placut?
  arhi: nu nevoie sa vorbesc cu piticu’, stim cu totii cum sta treaba
  http://www.victorkapra.ro/2008/05/06/adevarul-zilei/

  insa cu toate aceste minciunele de marketing, conexiunile mobile sunt extrem de folositoare…

 4. Cred ca daca ma uit mai atent, mai gasesc cite ceva.
  Dar nu-mi place sa fiu „rau” 🙂

 5. Aerisit si eficient, dar aseara, pe la 19.30, in Auchan, Zapp cam tragea obloanele. La propriu.

 6. Site-ul Zapp a redevenit activ.

Adaugă comentariu