Închide

Ce vrei să cauți?

pretul iPhone 3G in romania: intre 179 euro si 489 euro

comunicat sosit de cateva minute:

"Orange este singurul operator care aduce oficial pe piaţa românească versiunea 3G a terminalului revoluţionar iPhone. iPhone 3G ajunge în România în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB şi 16 GB şi alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Clienţii noi care doresc să îşi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege între cele două abonamente dedicate în valoare de € 39, respectiv € 59 pe lună, care includ minute naţionale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date şi tarife speciale pentru apelurile internaţionale. Telefonul costă între €179 şi € 489, în funcţie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului.
Clienţii existenţi se pot bucura de întreaga experienţă iPhone 3G pentru că au tarife reduse la achiziţionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, dacă îşi activează o opţiune în valoare de € 12 pe luna, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la € 289. Pentru clienţi Orange, cu abonamente lunare în valoare de peste € 32, preţul telefonului ajunge la € 209.

Fanii telefonului vor avea posibilitatea să achiziţioneze accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar şi o gamă extinsă de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele şi huse semnate de designeri, şi în curând folii protectoare pentru ecran, încărcător pentru maşină, carcasă de silicon şi multe altele.

Clienţii vor putea cumpăra iPhone 3G atât din Orange shop-urile din toată ţara cât şi pe internet din Orange Web Shop – https://www.orange.ro/iphone. De asemenea, telefonul poate fi găsit şi în 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say şi din reţeaua magazinelor Apple Premium Reseller din România.

Începând din 22 august, oferta comercială completă poate fi consultată la adresa www.orange.ro/iphone."

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Costa ceva…

Adaugă comentariu