am asteptat astazi o vreme pana sa scriu despre blogul miliardarului (avere de 18 miliarde$, conform ultimului forbes) sergey brin, unul dintre creatorii google.
cum se poarta de mai multa vreme blogurile fake (calin fusu si steve jobs au trecut prin experienta asta), mi-am luat cuvenita marja de rezerva.
caci blogul lui sergey brin are, deocamdata, un singur post. patetic. la 35 de ani, anunta ca exista probabilitatea sa dezvolte parkinson, o boala a sistemului nervos cu efecte devastatoare in timp.are gena care genereaza boala, iar mama sa, care lucreaza la NASA, manifesta deja simptomele bolii.

nu e un blog, as zice, ci o declaratie postata pe internet, intr-o situatie critica, asa cum obisnuiesc sa faca vedetele cand traiesc o tragedie.
dar sergey brin nu e o vedeta de cinema, ci unul dintre sefii unei companii cotate la bursa. iar bursa este extrem de sensibila la astfel de informatii; sa ne aducem aminte ce s-a intamplat recent cu actiunile apple dupa ce au aparut zvonurile privind o boala a lui steve jobs, scapat, cu ani in urma, miraculos, de un cancer de pancreas.
blogul, aparut pe neasteptate, este, daca se dovedeste veridic, straniu asadar. iar sergey brin explica astfel si de ce s-a implicat in cercetarea genetica.
tragediile vietii.

4 Comments

 1. Parkinson e o chestie destul de serioasa.

  De multe ori cand se vorbeste de business se prefera sa se ignore aspectul uman ‘it’s nothing personal, just business’.

  Dar nu e asa. Bolile sunt cele mai nasoale si serioase chestii. Ele ignora inteligenta, succesul sau orice. Orice poate sa se treazeasca cu un astfel de diagnostic si sa isi descopere viata injumatatita.

  Nu conteaza ca e Bill Gates, Sergey Brin, Steve Jobs sau cineva local.

  Oricat poti sa admiri acea persoana, natura, efectul distructiv pur si simplu al vietii este mai puternic decat un individ. Chiar si decat tine.

  Aprecierea unui om trebuie sa fie mai presus decat chestiile materiale, care nu sunt sub controlul lui,

 2. nu pare fake…
  (ne)comparand proportiile, o sa ma laud si eu ca ambii ai mei au facut accident vascular cerebral letal…
  40% si cu 40% bagaj genetic de AVC…brrr!
  Sergey sta bine! 🙂

 3. Se pare ca a mai scris intre timp cateva articole, oprite in 2010. Din fericire el nu are aceasta boala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close