Închide

Ce vrei să cauți?

vlad stan lanseaza seedmoney.ro

la webclub nr. 3 cu tema „finantare pentru proiectele online” desfasurat aseara au vorbit orlando nicoara (MPI), vlad stan (Navidoo), daniel enache (de la fondul de investitii thousand tiny tigers), dorin boerescu (Hyperactive) si andras nagy (Neogen).

orele sunt inaintate, nu prea mai am cum sa relatez fara sa scot nefericit din context principalele idei, dar discutiile au fost mai mult decat interesante. (felicitari evensys!)

surpriza serii a fost anuntul pe care l-a facut vlad stan: infiintarea (alaturi de doi antreprenori in imobiliare, unul spaniol si unul roman- victor anastasiu) a unui fond de investitii in proiectele online cu un capital de pornire de 500.000 de euro. se numeste

seedmoney (site-ul va functiona in curand si veti putea depune cereri).
pe scurt: ofera finantari de 10.000-50.000 de euro, dar si mai mult daca ideea merita, in schimbul a 20% din afacere si promite sa nu se amestece in management. azi ma intalnesc cu vlad si va spun mai multe.
interesant este ca tot la webclub si-a trimis reprezentantul si o mare corporatie internationala care ofera sprijin start-up-urilor online si care reprezentant cauta oameni care sa faca recomandari de investitii.

Articole populare Ultima luna

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. da, si promit ca nu se amesteca pe cuvantul lor de investitori:)))

 2. „tot la webcamp” – la webclub nu?

 3. #3 Comentariu nou

  Din pacate, sa faci afaceri cu Vlad Stan este cam imposibil. Asta cu „nu se va implica in management” e baby talk pentru cine il cunoaste pe vlad:)

 4. arhi – discuta cu ei si cere lamuriri. nu am mai multe informatii
  razvan: multumesc
  nevermning: acuzatiile venite de la anonimi nu prea conteaza.

 5. Arhi, nu dorim sa ne implicam. Daca antreprenorul are nevoie de ajutorul nostru, il vom oferi cu placere, insa cautam oameni care stiu cum sa dezvolte singuri proiectele.

  Curand vom lansa si noi blogul si vom oferi multe detalii despre cum colabora cu antreprenorii.

Adaugă comentariu