Închide

Ce vrei să cauți?

Google Android a fost lansat pe HTC Dream

HTC Dream Android

ieri seara, la londra, a fost lansat sistemul de operare google pentru telefoanele mobile, mult discutatul Android.
operatorul T-Mobile  va scoate la vanzare in noiembrie in marea britanie, telefonul HTC Dream echipat cu Android. restul europenilor mai avem de asteptat pana anul viitor. In statele unite va fi gasit de luna viitoare la un pret ok, de 179 de dolari, adica vreo 4,3 milioane de lei vechi :).
cum gurile rele spun ca brandul T-Mobile ar putea intra in curand  pe piata romaneasca, sansele de a ne juca cu Androidul cresc.

va las sa intelegeti ce face androidul din comunicatul urmator:

"T-Mobile a anunţat astăzi lansarea internaţională a primului smart phone cu operare Android™ în parteneriat cu Google. Telefonul va fi disponibil în curând doar pentru clienţii T-Mobile de pe două continente. Noul T-Mobile G1 combină  funcţionalitatea touch-screen şi tastatura QWERTY cu experienţa mobilă Web ce include serviciile Google de care milioane de oameni s-au bucurat până acum pe desktop, inclusiv Google Maps Street View™, Gmail™, YouTube™ etc.

Cu o interfaţă intuitivă şi acces one-touch pentru Google Search, T-Mobile G1 este primul telefon care permite accesul pe Piata Android unde clientii pot gasi si descărca aplicaţii pentru a-şi extinde şi personaliza telefonul în funcţie de stilul lor de viaţă.

Clienţii T-Mobile din USA au posibilitatea să-şi comande T-Mobile G1, în număr limitat începând de astăzi pe site-ul www.T-MobileG1.com. Acest dispozitiv va fi disponibil în magazinele de retail T-Mobile selecţionate şi online în USA începând cu 22 octombrie 2008 la preţul de 179 dolari. T-Mobile G1 va fi deasemenea disponibil în Marea Britanie începând din noiembrie 2008, iar în Europa în prima parte a anului 2009 în ţări precum Germania, Austria, Cehia şi Olanda.

Familiaritatea Google pentru o experienţă superioară a internetului pe mobil:

T-Mobile G1 împreună cu Google oferă consumatorilor de internet pe mobil uşor de utilizat şi o întreagă experienţă de comunicare într-un singur dispozitiv. Lucrând împreună, T-Mobile, Google şi HTC au integrat sistemul Android şi serviciile T-Mobile în forma şi functionalitatea telefonului. Ecranul vibrant şi superior calitativ al terminalului T-Mobile G1 dezvăluie tastaura QWERTY, excelentă pentru a comunica cu prietenii online sau folosind e-mailul de pe telefon, IM sau mesagerie. Ca o opţiune suplimentară în accesarea dispozitivului , T-Mobile G1 este echipat cu trackball comod pentru o precizie mai bună şi navigare cu o singură mână.

“T-Mobile, Google şi HTC împărtăşesc aceiaşi viziune, aceea de transforma  internetul mobil: acesta devine astfel practic, relevant şi amuzant. T-Mobile G1 reprezintă punctul culminant al acestei viziuni  şi oferă o varietate de servicii, aplicaţii, şi conţinut ce prezintă  internetul ca o experienţă de care se poate bucura toata lumea. Suntem onoraţi să ne alăturăm astazi T-Mobile şi Google pentru această lansare istorică a smart phone-ului T-Mobile G1.” a declarat Peter Chou preşedinte şi CEO HTC Corp.

Cu căutare contextuală one-click, clienţii T-Mobile G1 pot căuta instant informaţii relevante printr-o singură atingere. Browser-ul Web HTML permite utilizatorilor să vadă orice pagină web aşa cum a fost creată, face zoom  uşor pentru a mări orice secţiune prin simplă atingere a ecranului. Cu suport încorporat pentru T-Mobile 3G şi EDGE, cât şi Wi-Fi, T-Mobile G1 se poate conecta la orice  conexiune de date disponibilă pentru a naviga pe internet şi a descarca informaţii în mod rapid şi uşor.

Vizualizarea străzilor cu Google Maps:
Cu Google Maps, seviciile inovatoare Google pentru hărţi, utilizatorii T-Mobile G1 pot vizualiza instant hărţi şi imagini prin satelit, pot găsi companii locale şi primi indicaţii , totul prin intermediul unei interfaţe uşor de utilizat. T-Mobile G1 include de asemenea vizualizarea străzilor prin intermediul Google Maps, permiţând astfel clienţilor să exploreze străzile oraşelor la nivel virtual. Fără a face niciun pas, clienţii pot face turul unor  locuri îndepartate ca şi cum ar fi acolo – stând la colţul unei străzi. Google Maps are deasemenea caracteristica syncs cu compas încorporat în telefon – o noutate în aceasta industrie – permiţând utilizatorilor să vizualizeze şi să navigheze cu 360 de grade prin simplă mişcare a telefonului. Google Maps Street View este disponibilă astăzi în multe locaţii din SUA şi în curând şi în oraşele din Europa.
Comunicând din mers:
T-Mobile G1 deţine aplicaţia e-mail client HTML,aplicaţie care face posibilă sincronizarea cu e-mailul, calendarul, şi melodiile preferate din Gmail, cât şi alte servicii de e-mail POP3 şi IMAP. T-Mobile G1 poate realiza o multitudine de task-uri: se citi o pagină de internet în timp ce email-ul se descarcă în fundal. Combină deasemenea suport pentru Instant Messaging pentru Google Talk™, cât şi AOL®, Yahoo! Messenger ® şi Windows Live Messenger în USA. Cu acces la internet browsing high-speed şi camera de 3-megapixeli cu capacitate de a impărtăşi fotografiile, T-Mobile G1 este ideal pentru a balansa un stil de viaţă activ, fie împărţind fotografii, căutând ultimile scoruri sportive sau accesând situri.

Conţinut generat de consumatori:

Clienţii pot utiliza T-Mobile G1 3G şi conexiunea Wi-Fi pentru a ataşa şi împărtăşi fotografii prin email sau MMS sau pentru a  descărca muzică de pe site-urile lor favorite. În curând aceştia vor putea să încarce şi să posteze fotografii pe blogurile personale. Suportul built-in pentru YouTube permite clienţilor  să se bucure de conţinutul original creat pe YouTube, să navigheze prin categoriile video YouTube  sau să caute anumite materiale video.

Muzică la îndemână: 

T-Mobile G1 aduce cu sine o nouă aplicaţie dezvoltată de Amazon.com care oferă clienţilor acces rapid la Amazon MP3, magazinul de download digital de muzică Amazon.com, cu mai mult de 6 milioane de track-uri MP3 DRM-free. Utilizând noua aplicaţie, clienţii T-Mobile G1 pot să caute, să achiziţioneze şi să downloadeze muzica de pe Amazon MP3 direct pe telefon (pentru a descărca muzica de pe Amazon MP3 cu ajutorul T-Mobile G1, este nevoie de o conexiune Wi-Fi; căutarea şi achiziţionarea muzicii poate să se faca oriunde există conexiune pe telefonul mobil). T-Mobile G1 va fi primul telefon cu aplicaţiile mobile Amazon MP3 gata încărcate.
Android Market:

T-Mobile G1 este primul telefon care oferă acces la Android Market, care găzduieşte aplicaţii unice şi pune împreună serviciile existente cu cele noi, de la dezvoltatorii din întreaga lume. Cu doar câteva click-uri, clienţii pot să găsească şi să descarce o varietate largă de aplicţaii software inovatoare – de la jocuri până la social networking şi cumpărături on-the-go — pentru a-şi personaliza telefoanele mobile şi pentru a-şi susţine stilul de viaţă. Când se va lansa luna viitoare, T-Mobile G1 va cuprinde o serie de aplicaţii Android unice şi inovatoare, care vor putea fi descărcate cu ajutorul Android Market, printre care:
•    ShopSavvy: o aplicaţie ce are ca scop să ajute utilizatorii să facă ceea ce se numeşte “comparative shopping”. Utilizatorii scanează codul UPC al produsului cu camera telefonului mobil în timp ce fac cumpărături şi pot să compare imediat preţurile dintre comercianţii online şi magazinele locale.
•    Ecorio: este o nouă aplicaţie dezvoltată pentru a ajuta utilizatorii să ţină evidenţa călătoriilor zilnice şi să vadă cum arată amprenta lor digitală. Având acces la tips and tricks, Ecorio permite utilizatorilor să înregistreze paşii pe care îi urmează pe parcursul unei zile pentru a observa impactul asupra mediului înconjurător
•    BreadCrumbz: o nouă aplicaţie care permite crearea unei hărţi vizuale pas cu pas, cu ajutorul fotografiilor. Consumatorii îşi pot crea singuri rutele, pot să le pună în comun cu cele a
le prietenilor sau cu întreaga lume.

Pentru mai multe informaţii în legătura cu T-Mobile G1 în Statele Unite, vă rugăm să vizitaţi www.T-MobileG1.com. Pentru mai multe informaţii în legătura cu T-Mobile G1 în Marea Britanie, vă rugăm să vizitaţi www.T-Mobile.co.uk/G1.

Note: pot fi percepute alte taxe functionalităţilor şi serviciilor menţionate. 3G poate să nu fie disponibil în toate locaţiile. Preţul şi disponibilitatea telefonului se pot schimba; pot să apară taxe sau alte adaosuri."

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu