Închide

Ce vrei să cauți?

amprentat si fotografiat la tokyo

alta lume, alta civilizatie.

amprentare pe aeroportul narita din tokyo
am ajuns pe aeroportul narita din tokyo si am avut de ales: ori ma las amprentat si fotografiat, ori ma intorc inapoi in europa. asa ca mi-am asezat cuminte aratatoarele pe un scaner si m-am uitat frumos intr-un aparat de fotografiat. toti strainii care ajung in japonia trebuie sa treaca prin aceasta procedura, nu exista tocmeala. plus ca e obligatoriu sa declari sub semnatura cati bani cash ai la tine. fata de procedurile nipone de trecere a frontierei , cele din statele unite mi se par acum parfum.

am iesit sa fumez in fata aeroportului. a venit imediat un politist cu manusi albe care mi-a atras atentia ca e interzis si mi-a aratat locul de fumat: o cusca de sticla precum cele de pe aeroporturi, dar asezata in strada! in schimb, in seara asta la cina, am fumat in restaurant. n-am inteles absolut nimic din regulile astea.

nu va mai plangeti de apartamentele mici din bucuresti. stau intr-un hotel scump, insa camera e minuscula. la fel si baia. ma cam lovesc de pereti. totul insa e tehnologizat: WC electronic, plasma pe perete si alte asemenea chestii.
e traditia lor ca in orasele mari sa locuiasca in cutii de chibrituri din cauza preturilor exorbitante ale terenurilor.

hotel room in tokyo

cam asa arata orasul noaptea:

tokyo by night

si in fine, domnul bobby voicu ar trebui sa puna mana sa faca si la bucuresti astfel de localuri 🙂

yahoo cafe in tokyo

chestii misto: internetul este gratuit in hotel,  o curatenie desavarsita peste tot, japonezii sunt amabili si extrem de politicosi, totul functioneaza impecabil.
revin.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. vezi că sunt exageraţi cu restul. ia-l, că sunt paranoici cu treaba asta. dacă vrei, îţi trimit o povestioară a unui prieten care a fost pe-acolo.şi vezi că în blogroll, daniel manu are două locuri 😛 asta mi-a sărit acum în ochi. distracţie plăcută pe-acolo şi… aştept(ăm) mai multe poze!

  2. Mi-ai facut pofta de vizitat! Cum sunt oamenii acolo? Inteleg engleza?

  3. Adu-mi si mie o bucatica de Japonia ca pana ajung eu acolo in vacanta … Du-te si la un templu. Am inteles ca e o experienta interesanta. Mai ales daca stai intr-un oras aglomerat.

  4. faith: ok voi pune poze:)
    andrei potorac: cei cu care m-am intalnit vorbeau engleza… pe strada insa nu am experimentat.
    thebride:am fost azi la un templu shintoist. se rugau destui businessmen, ca cica e recesiune, dar nu prea se vede 🙂

  5. Victor, din ce mi-a povestit cineva care a fost in Japonia, camera ta (cea din poza) e ultra-spatioasa.

Adaugă comentariu