Închide

Ce vrei să cauți?

s-a relansat evz.ro

la doar opt luni de cand iesise cu o fata noua, site-ul evenimentului zilei s-a relansat. era si cazul, pentru ca biletul acela de autobuz pe post de pagina web (varianta din ianuarie) a fost intr-devar un dezastru de care s-a facut indelung misto.
noul site? corect in mare, curat, dar parca lipsit de personalitate. puncte noi ( cel putin asa cred): sectiunea pentru diaspora, parteneriatul cu best job, sectiunea video (cam mult youtube totusi pentru un ziar serios).  ceva balbe editoriale: la „exclusiv evz” gasim un advertorial al praktiker smile_confused si stirea despre moartea lui ilarion ciobanu, care numai exclusivitate nu e.
Nu stiu in acest moment cine e construit site-ul ( greenpixel, oare?), se vede ca mai e de lucru ( varianta pdf nu e pdf) dar oricum, fata de ce era inainte pasul spre mai bine e clar.

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. nu cred ca putem spune relansare. zic ca e o etapa intermediara intre versiunea veche si cea noua.

 2. pana una-alta, noi am mai fixat cate ceva la ceea ce exista deja.
  cand se va relansa evz.ro, vei sti sigur 🙂

 3. de 4- 5 ori am „rasfoit” evz. deloc nu mi se pare relansat.

 4. deci, nu s-a „relansat” , s-a indreptat ici-colo 🙂
  Marius: asteptam vesti 🙂

 5. #5 Comentariu nou

  Salutare, tocmai am lucrat un scurt-metraj pe care as vrea sa-l vizualizati. Daca sunteti de acord cu mesajul exprimat in film, ajutati-ma sa-l promovez ca toata lumea sa inteleaga ca nu trebuie facut nimic ! Si nu, nu e ironic, chiar nu trebuie facut NIMIC !
  http://uk.youtube.com/watch?v=MRfyyTn_l8Y

Adaugă comentariu