"sa vezi in urmatoarele saptamani cate porcarii politice vor curge pe internet" – imi spunea cineva vineri la webstock.
se referea la saptamanile care mai sunt pana la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
si cred ca va avea dreptate. de pilda, in seara asta am primit un spam (de la un anonim, cum altfel?): un text intesat de link-uri care incerca sa ma convinga cum ca majoritatea celor din prim-planul politicii sunt masoni, in afara de basescu si stolojan…
dincolo de apucaturile astea, tot pe internet am dat peste doi tineri potential candidati pentru parlament in sectorul  3 (deci as putea sa-i votez:) care incearca sa-si faca intr-un mod inedit campanie electorala:  si-au montat o camera web acasa si transmit live scene din viata lor pe videoblogul propriu.

roxana & bogdan. PNL 

sloganul lor este cam populist – "noi nu avem nimic de ascuns", insa chiar si asa imi par mai simpatici decat colegii lor penelisti, cum ar fi adomnitei, cristian david sau domnul acela care face nustiicate mii de kilometri de autostrada pe an.
este putin probabil ca Roxana si Bogdan sa intre in parlament, dar cel putin vin cu un mesaj mai proaspat decat  mamutii pe care ii vedem in fiecare zi la televizor.
via sutu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close