erepublic new version

 

 

 

 

 

 

 

 

studiez de ceva vreme jocul online erepublik, creatie a lui George Lemnaru, finantat de Alexis Bonte ( care, intre timp, a devenit presedintele frantei 🙂 .  E un model interesant de comunitate online.
la inceput m-a intrigat pentru ca avem de-a face cu un joc fara componente multimedia (sunet, 3D samd) asa cum ne-am obisnuit. erepublik vine cu o interfata destul de minimala.
intre timp,  a ajuns la 35.000 de membri activi, worldwide.
mai nou, dupa cateva luni de munca, George si echipa lui au pus online noua varianta a jocului si surpriza a fost ca foloseste intens doua aplicatii: wiki si trivia/quiz. wiki pentru help si profilurile userilor si trivia/quiz (foto) ca mijloc de afirmare in comunitatea erepublik.
am stat aseara destul de mult de vorba cu George, era in transa dupa munca intensa din ultimele luni ( puteti citi aici o statistica amuzanta despre ce a insemnat programare la noua varianta).

 

5 Comments

  1. it suuuuckkkkssss!!! toată lumea spune chestia asta. pe mine m-au pierdut ca jucător.

  2. Mersi mult, Victor, pentru incurajare. Mai avem mult de lucru dar acum putem spune ca avem o baza solida si o versiune stabila.
    Btw, avem pregatite cateva surprize pentru lunile ce urmeaza.

  3. @George Lemnaru: sunt curios dacă voi citiţi articolele care se publică în presa din eRepublik, să vedeţi câţi sunt încântaţi de noua variantă.

  4. Multi spun putin pricep. Si numai bagati comentarii doar sa va bagati in seama. Mai invatati ceva…

  5. Foarte multa lume il critica pe motiv ca nu ai ce face in joc. Cu alte cuvinte devine rapid plictisitor. Sunt multi care il considera un fel de shooter 3d in care trebuie in fiecare minut sa impusti pe cineva ca sa te tina treaz toata noaptea. In comparatie cu alte jocuri browser-based este la distanta mare. Pacat ca nu a fost implementat un sistem de a schimba moneda jocului in bani adevarati, asa cum se poate in ANNO83AD.RO, unde este o piata libera si orice aur castigat inseamna bani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close