Închide

Ce vrei să cauți?

coproductie Orange-LG: clip Voltaj filmat cu telefonul mobil

formatia Voltaj

imi place ideea celor de la Orange si LG de a realiza un clip filmat cu telefonul mobil (LG KS360) si  destinat internetului. Clipul celor de la Voltaj va putea fi vazut de maine pe site-ul Orange si pe portalul Orange World.

detalii, mai jos:

Primul videoclip muzical filmat cu un telefon mobil, LG KS360, va fi lansat in Romania pe 20 noiembrie. Videoclipul piesei “Dematurizarea” al trupei Voltaj va putea fi vizionat in premiera pe site-ul www.orange.ro si in portalul pentru mobil Orange World.

Scenariul si regia videoclipului Voltaj sunt semnate de Marian Crisan, regizorul filmului „Megatron”, care a obtinut la Cannes, in mai 2008, premiul Palme d ‘Or pentru
scurtmetraj.

Partenerii in acest proiect, Orange, LG si Voltaj, isi propun sa utilizeze cat mai original tehnologia moderna, internetul si divertismentul, obiectivul Orange si LG fiind totodata sa promoveze intr-un mod nonconformist telefonul mobil LG KS360 in mediul online. Un model conceput pentru tineri, LG KS360 este dotat cu tastatura glisanta qwerty, ecran tactil si permite accesarea retelelor sociale online direct din meniul interactiv. Datorita aranjarii pe thread-uri a SMS-urilor si datorita ecranului generos de 2,4 inci, discutiile sunt foarte usor de urmarit pe acest telefon. LG KS360 poate fi achizitionat din Orange Web Shop incepand de la 79 EUR (TVA inclus).

„Ce ne-a atras de la inceput la acest proiect a fost ideea de a realiza ceva ce nu s-a mai facut pana acum pe piata de divertisment din Romania si de a propune totodata oferte speciale clientilor magazinului nostru online, Orange Web Shop. Partenerii nostri au fost entuziasti si atrasi, la fel ca si noi, de elementele de inovatie pe care le contine proiectul”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

„Acest proiect introduce o noua experienta pentru segmentul de tineri pasionati de noile tehnologii, internet si socializare online. Dezvoltarea unor telefoane mobile special pentru aceasta categorie, dar si alegerea unor proiecte inovatoare de promovare, vin sa raspunda necesitatii de a fi relevant pentru modul actual de viata al tinerilor”, a declarat Claudia Popa, director vanzari GSM LG Electronics Romania.

“Ne place sa experimentam lucruri noi si ne bucuram ca ne-am adaugat la palmares inca o premiera: primul videoclip filmat cu telefonul mobil. Acest proiect este unul foarte potrivit cu piesa noastra “Dematurizarea” si tocmai de aceea am fost incantati sa-l realizam. Promovarea lui pe internet este un alt punct care ne-a atras si suntem nerabdatori sa vedem rezultatul”, a adaugat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Din 20 noiembrie, cei care doresc sa vizioneze videoclipul “Dematurizarea” pe internet il gasesc pe site-ul www.orange.ro/voltaj, iar cei care doresc sa-l vizioneze direct pe telefonul mobil pot accesa portalul Orange World.”

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. wow, modalitatea asta de promovare chiar e inedită :))

 2. iti place Voltaj? 🙂

 3. vorbaretu: nu ma dau in vant. imi place proiectul…

 4. #4 Comentariu nou

  Parerea mea e ca making of-ul e mai tare decat clipul

 5. pai io de unde sa stiu ma ienache, daca lumea nu comunica pe deplin?! aud?! ce fel de de regie e F5 daca nu bate toba?

 6. #6 Comentariu nou

  „imi place ideea celor de la Orange si LG” si F5 X-Media, noua regie de vânzări new media şi neconvenţionale a grupului Realitatea-Caţavencu, aia care au propus si realizat proiectul…

 7. omu’ de deasupra lui calin, ala mai vinjos asa, e vali si are o istorie foarte, foarte trista, omul asta. ma bucur ca-l revad sanatos!

 8. #8 Comentariu nou

  Una foarte modesta in genialitatea ei.

 9. #9 Comentariu nou

  e drept ca nu a existat un comunicat oficial – doar cativa jurnalisti prieteni au primit un e-mail de informare.
  Se intampla prin 2006.
  Vama Veche lansa atunci ultimul ei clip inainte de despartire – „La radio”, anteprimul videoclip filmat cu un telefon mobil. Regie Daniel Gontz. (http://casa.gontz.com/index.php?/video/la-radio/)

 10. #10 Comentariu nou

  P.S.
  E drept, nu era filmat integral cu telefonul mobil. Multe secvente insa da.

 11. …dar sa nu cadem in melancolie, tare-as fi curioasa sa stiu ce mai face varul lui Vali, chitaristul de la Voltaj…pe numele lui tot Vali; un alt om cu o istorie „bogata”… 🙂

Adaugă comentariu