evenimentele de online sunt interesante si utile fie si numai pentru discutiile din pauze 🙂
lasand gluma la o parte, a doua editie a NetCamp-ului din 3 decembrie incearca sa scoata la iveala proiecte noi in online, iar o serie de antreprenori vor investi o suma minima initiala de 5000 de euro pentru fiecare idee care se remarca. procedura de inscriere, gratuita,  la Net Start-up o gasiti aici.

cealalta componenta a NetCamp inseamna o serie de conferinte dedicate profesionistilor din Internet, telecom, software, hardware, advertising sau media, specialistilor in dezvoltarea, crearea, distributia de produse si servicii pentru mediul online. participarea la conferinta este cu plata.
vorbitorii care au confirmat pana acum ii puteti vedea aici.

Evensys, organizatorul NetCamp, are o oferta speciala pentru cititorii acestui blog: 5 bilete cu discount (60 de euro fata de 120 de euro) daca folosesc codul victorkapra_netcamp. Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primii veniti, primii serviti).

2 Comments

  1. acum toti sunt interesati de proiecte

  2. off: mai era si FIFO (first in, first out)… 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close