Închide

Ce vrei să cauți?

pe scurt, pentru ca e criza si trebuie sa muncim mai mult:)

– facelift la portalul financial times . foarte, foarte aerisit, astfel incat sa “fotografiezi” cat mai multa informatie dintr-o singura privire. evident ca-mi place. interesant e ca inainte de relansare am fost invitat sa-mi spun parerea (vezi imaginea). stati linistiti, nu ma cunoaste nimeni de la ft.com, sunt doar unul dintre sutele de mii de abonati, dar prin expedierea unui simplu mail de consultare a cititorilor, ft.com a impuscat mai multi iepuri: a coagulat un focus grup gigantic, a comunicat fara costuri mari schimbarea si a cules un feed-back valoros.

financial times

– “Te amenințam că o să fac ceva legat de politică. :-) Am făcut. Citește detalii aici  – ma anunta vivi, din new york. in loc sa scrie kilometri de comentarii plangacioase despre cat de jalnici sunt parlamentarii romani, sau sa creeze vreun site de news alimentat de colaboratori aproximativi, vivi a construit o aplicatie care agrega informatii publice si ne arata cat de puturosi sunt unii alesi ai neamului. aplicatia a fost salutata de presa si de multi bloggeri. punem pariu ca nici un oficial roman n-o sa-l sune sa-l felicite?

– mama lui arhi si-a facut blog. succes, Doamna!

– un how to meserias si pe intelesul tuturor despre ce trebuie sa facem pentru a inregistra imagini de familie in high resolution. util, pentru ca multi isi cumpara televizoare HD si apoi nu stiu ce sa faca cu ele:)

Articole populare Ultima luna

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    sa fac un pic de „lateral thinking” cu vivi si newsmix? 😀

  2. nu-i o idee rea:)

  3. Am vrut să link-uiesc la NewsMix, dar la o primă vedere nu am găsit un link facil pe care să îl pot găsi automat în funcție de fiecare deputat.

  4. #4 Comentariu nou

    Cu search-ul ceva s-ar putea pune in picioare (http://newsmix.ro/index/search?q=anca+boagiu), dar beleaua mare apare la rezultate: majoritatea candidatilor nu prea are nici macar o mentiune in presa in ultimele 6 zile (pe testate).
    Curat uninominal.

Adaugă comentariu