Închide

Ce vrei să cauți?

ARBOinteractive intra pe piata publicitatii outdoor din bucuresti

calin rotarus -arbointeractiv

ARBOinteractive face o miscare oarecum surprinzatoare pe piata advertisingului, dupa preluarea de catre elvetienii de la Goldbach Media Group: intra pe piata outdoor din Bucuresti.
se pare ca pana la Craciun, in zonele centrale si intens frecventate ale Bucurestiului, vor aparea primele bannere amplasate si vandute de aceasta agentie.
informatia au auzit-o de ceva vreme, de la o persoana care chiar stie ce vorbeste, dar nu i-am dat atentie. insa astazi mi-a fost confirmata. bannerele vor fi ceva mai creative decat cele pe care le vedem in mod curent. ce inseamna asta, inca nu mi s-a explicat.
ARBOmedia nu va fi implicata in niciun fel in acest business de publicitate outdoor.
l-am sunat pe Calin Rotarus, directorul ARBOinteractive; s-a scuzat si mi-a spus ca revine cu un telefon. din pacate nu a revenit 🙁
in acest an, Goldbach Media Group, liderul regiilor de vanzari de advertising in mediile electronice, interactive si mobile din Elvetia, a devenit actionar majoritar al ARBOmedia AG, prin preluarea a 72,7% din actiuni.
update: doru panaitescu vine cu precizari

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nu sunt foarte in tema cu acest domeniu dar nu este oare putin cam tarziu? Pentru un proiect de asemenea amploare sa faci pregatirile in decembrie e cel putin ciudat. Sau informatia a aparut destul de tarziu!?!?

  2. M-aş bucura să fie vorba, în sfîrşit, de outdoor-ul interactiv care prin alte părţi s-a fumat de cîţiva ani. În cazul ăsta n-ar fi vorba despre bannere, ci despre printuri 3D-like, utilizarea unor elemente stradale (gen capace de canal, carosabilul însuşi, borduri etc.) şi alte dude cu un impact spectaculos.

  3. şi o să vedem şi reclame de tipul ArboContext şi outdoor :)) ?

    la modu’ : te uiţi la o reclamă şi când citeşti cuvântul credit, reclama se schimbă la una cu credite bancare? 🙂

  4. @copolovici Ar fi interesant sa apara si la noi outdoor-ul macar dinamic, daca nu interactiv… Am vazut in Madrid saptamana trecuta o reclama la noua Laguna in care bordura si rotile erau in miscare.

Adaugă comentariu