Închide

Ce vrei să cauți?

Joint-venture intre Ogilvy Group si Senior Interactive

Ogilvy lanseaza OgilvyInteractive, un joint-venture intre Ogilvy Group si Senior Interactive. Parteneriatul va fi coordonat de catre Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive, si de Vasile Alboiu, Digital Creative Director Ogilvy.

detalii

Din comunicat: “Raspunzand contextului actual si nevoilor din ce in ce mai complexe ale clientilor sai, Ogilvy Group Romania, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare integrata din Romania, lanseaza Ogilvy Interactive pe piata romaneasca printr-un parteneriat cu Senior Interactive, cea mai mare agentie independenta de comunicare online full service. Ogilvy Interactive este marca a Ogilvy Group Worldwide.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania, afirma: „La nivelul intregului grup Ogilvy exista o preocupare deja demonstrata pentru dezvoltarea capabilitatilor noastre in mediul digital, domeniu cu un impact major in viitorul industriei noastre. Ne-am situat printre novatorii pietei de advertising in ceea ce priveste integrarea domeniului digital in campaniile de comunicare 360º, iar prin lansarea OgilvyInteractive in Romania, in parteneriat cu cea mai mare firma specializata din tara, vom  extinde si perfectiona competentele noastre in oferirea clientilor de solutii inovative in domeniul Interactive si campanii adaptate noilor cerinte ale pietei si consumatorilor.”

Acest parteneriat va fi coordonat de catre Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive, si de Vasile Alboiu, Digital Creative Director Ogilvy.

„Prin joint-venture-ul dintre Ogilvy Group si Senior Interactive trecem la un „next level” al sinergiei intre digital si ceea ce am obisnuit sa numim advertising clasic. OgilvyInteractive, noul brand pe care il introducem in piata in 2009, detine deja competente de creatie si strategie din ambele medii si o echipa de client service specializata in digital. Prin intermediul Senior Interactive, obtine acces la o infrastructura tehnica si de dezvoltare interactiva solida. La toate acestea se adauga know-how-ul extensiv din zona de interactive pe care Ogilvy il detine in reteaua internationala si pe care il implementam pe piata din Romania.” adauga Mihai Tataru.

Oferta OgilvyInteractive include servicii de strategie si creatie specializata pe online, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva si dezvoltare de programe de achizitie si loializare de clienti, reprezentand o extindere fireasca a portofoliului de servicii oferite pana in prezent de Ogilvy pentru mediul digital. Prin intermediul diviziei de operatiuni a Senior Interactive, Ogilvy Interactive ofera clientilor proprii solutii complete de dezvoltare interactiva, de la concept la implementarea integrala a proiectului si mentenanta pe toata durata de viata.

*

OGILVY GROUP ROMANIA
Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata  360º – publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media – prin agentiile sale specializate. Echipa Ogilvy imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate.

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation (SEO), dezvoltarea de advergames si online media planning.
Senior Interactive este o companie membra a Senior Group. “

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu