Închide

Ce vrei să cauți?

parteneriat F5 (Realitatea-Catavencu) – TreeWorks

Dragos Stanca, director general New Media Realitatea Catavencu, a anuntat in seara aceasta la Web Club-ul organizat de Cristian Manafu, un nou parteneriat: cel cu  TreeWorks, compania care a realizat, in ultimii patru ani, mai multe site-uri importante mass-media (design si/sau sisteme de administrare de continut): Adevarul.ro, PrimaTV.ro, Sport.ro, Catavencu.ro, Procinema.ro, Mediafax.biz , ProTV.ro.

Primul proiect realizat in urma acestui parteneriat este Unul pentru Toti, un site care isi propune sa creeze o comunitate pe baza intrebarilor si raspunsurilor generate de useri.

Parteneriatul cu TreeWorks vine dupa celelalte doua, cu Senior Interactive si Kondiment.
Alte informatii, la Orlando.
Principalele puncte ale strategiei pe online in 2009 ale Realitatea-Catavencu ( reorganizare, noul portal de business, de pilda), dimineata, pe acest blog.

Articole populare Ultima luna

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Unul pentru toţi este lansat de ceva timp, poate cu timpul să devină ceva serios, din ce ştiu eu ideea de ajutor reciproc a fost înlicuită cu cea de fun…

 2. #2 Comentariu nou

  mai bine cumparau stiaica.ro de la alexandrescu, http://www.stiaica.ro/

 3. #3 Comentariu nou

  imi cer scuze, nu citisem cu atentie care este scopul siteului.

 4. Dimitri, lansarea soft (adica fara valva) a fost la finalul lui noiembrie (28, parca).

  Ideea noastra e sa facem ceva care sa ajute in primul rand. Nu vrem sa facem al 1000-lea forum mai mult sau mai putin fun.

  Iar parteneriatul cu RC a fost tocmai pentru a promova acest concept cat mai bine.

  Si vom incerca sa il tinem cat mai mult in aceasta zona (fireste ca sunt si intrebari fun si intrebari bizare, dar asta e inerent)

  Vorbeam azi cu colegii mei: trebuie sa adoptam si noi o manevra de segmentare cum fac mallurile care pun muzica simfonica in interior ca sa alunge adolescentii care o ard aiurea :))

Adaugă comentariu