Sony Ericsson Xperia X1. c Sony Ericsson Xperia X1.b Sony Ericsson Xperia X1.a

Un telefon de business de care se vorbeste mult, Sony Ericsson Xperia X1, vine de vineri in magazinele Vodafone.
Se prezinta cu combinatie interesanta: ecran tactil+ tastatura QWERTY completa.  Xperia X1 este primul telefon Sony Ericsson cu sistem de operare Windows Mobile 6.1.
Pretul urmeaza sa fie anuntat.

din comunicat:

“Vodafone Romania are placerea sa anunte ca Sony Ericsson Xperia X1, unul dintre cele mai asteptate modele pentru segmentul business, va fi disponibil in oferta sa, incepand din 30 ianuarie 2009.
Sony Ericsson Xperia X1 ofera functii variate, pentru a raspunde nevoilor specifice de comunicatii ale clientilor din mediul de afaceri, si nu numai. Cu noul model, utilizatorii se pot bucura de acces la numeroase aplicatii de business, precum si de o experienta multimedia de cea mai buna calitate.
Compatibil cu tehnologia HSDPA, Sony Ericsson Xperia X1 asigura performante deosebite pentru accesul la Internet si la serviciile de date mobile de mare viteza. Noul model este o alegere inspirata pentru clientii din segmentul de business, care doresc sa acceseze diverse documente si aplicatii de birou atunci cand se afla in miscare. Primul model Sony Ericsson cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, Xperia X1 permite accesul instant la e-mail si vizualizarea documentelor in format PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft Word. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.
Sony Ericsson Xperia X1 se remarca printr-un design modern si finisaje de calitate, care includ:
– ecran complet tactil WVGA de 3 inch, cu rezolutie de 800×480 pixeli;
– tastatura QWERTY completa si joystick optic;
– camera foto de 3,2 MP cu autofocus si camera secundara pentru apeluri video;
– memorie interna de 400 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD;
In plus, noul model de la Sony Ericsson permite utilizatorilor sa-si personalizeze telefonul,  prin intermediul unei interfete cu 9 panouri, care pot si modificate in functie de preferintele fiecaruia. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a accesa rapid aplicatiile cel mai des folosite, direct de pe homepage.
Sony Ericsson Xperia X1 va fi disponibil in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, incepand din 30 ianuarie 2009, la preturi care vor fi anuntate in curand.”

3 Comments

  1. trebuie sa precizam ca este cu Windows Mobile in primul rand pentru ca este construit de HTC. Deci poate sa fie un telefon foarte ok.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close