blackberry curve_8900_index 

il gasiti de astazi in magazinele Orange.

detalii:

din comunicat reprodus cu copy-paste, fara sa elimin superlativele :”Orange România şi Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) lansează astăzi BlackBerry® Curve™ 8900. Pe lângă aplicaţiile excepţionale pentru telefonie, email, mesaje, organizator, browser web şi multimedia, smartphone-ul BlackBerry® Curve™ 8900 este prevăzut cu suport de conectivitate globală, Wi-Fi® şi GPS încorporate, un procesor de 512Mhz din noua generaţie şi un uluitor afişaj de înaltă rezoluţie. 

 

Hotărâtă să aducă cele mai recente smartphone-uri BlackBerry pe piaţa românească, Orange România oferă acum BlackBerry Curve 8900 în cadrul portofoliului său extins de smartphone-uri BlackBerry. Opţiunile clienţilor pentru smartphone-uri BlackBerry din portofoliul Orange România sunt mai numeroase ca oricând, acesta incluzând smartphone-urile BlackBerry® Pearl™ 8120, BlackBerry® Pearl™ Flip 8220, BlackBerry® Curve™ 8320 şi BlackBerry® Bold™, precum şi patru abonamente dedicate, cu preţuri începând de la 5 euro +TVA pe lună.

 

Afişând un nou stil elegant, smartphone-ul BlackBerry Curve 8900 încorporează video, text şi hărţi, o tastatură QWERTY integrală şi un sistem de navigare intuitiv cu trackball care oferă utilizatorilor o experienţă mobilă excepţională. Smartphone-ul dotat cu toate opţiunile permite clienţilor să ia cu ei melodiile şi fişierele video preferate, iar cu noua cameră foto de 3,2 megapixeli – prevăzută cu auto focus, zoom digital şi bliţ – aceştia pot face fotografii clare, de înaltă calitate, pe care le pot trimite prietenilor sau posta pe internet. Slotul pentru cardul de memorie extensibilă microSD/SDHC suportă până la 16GB per card, oferind utilizatorilor o capacitate mare de stocare.

 

„Credem că în 2009 acest nou smartphone BlackBerry va juca un rol însemnat pe piaţa de smartphone-uri din România. Clienţii îşi vor da repede seama de combinaţia optimă dintre preţ, design, funcţionalitate şi servicii. Vânzările de smartphone-uri ale Orange au crescut cu 20% în 2008 faţă de 2007 şi suntem convinşi că lansarea unor smartphone-uri precum BlackBerry Curve 8900, care îmbină cele mai bune servicii de acces e-mail şi internet cu capacităţi multimedia generoase, va fi extrem de atrăgătoare pentru clienţii noştri,” a declarat Răzvan Sturza, Product Manager Orange România.

 

„Cu BlackBerry Curve 8900 puteţi foarte uşor să rămâneţi conectat cu locul de muncă, familia, prietenii şi reţeaua web – toate acestea într-un telefon cu un design frumos, care arată şi se comportă extraordinar,” a spus Mark Guibert, Vice Preşedinte, Corporate Marketing în cadrul Research In Motion. „Combinaţia de caracteristici este perfectă pentru cei care îşi doresc funcţionalităţile consacrate ale unui smartphone BlackBerry într-un format frumos şi compact.”

 

Caracteristici îmbunătăţite de navigare web şi multimedia
BlackBerry Curve 8900 este un smartphone cu bandă cvadruplă şi suport EDGE, oferind conectivitate globală, transfer rapid de date şi navigare rapidă
pe web. Smartphone-ul poate fi folosit atât cu BlackBerry® Internet Service, cât şi cu BlackBerry® Enterprise Server.

 

Cu o greutate de aproximativ 110 grame şi dimensiuni de 109 x 60 x 13,5 milimetri, BlackBerry Curve 8900 este cel mai subţire smartphone BlackBerry de până acum şi vine cu un design elegant şi rafinat, confortabil atât pentru utilizarea cu o singură mână, cât şi cu ambele mâini. Ecranul său mare HVGA+ (rezoluţie 480×360) de 2,4 inci proiectează culori vii şi facilitează citirea informaţiilor. BlackBerry Curve 8900 oferă şi o conectivitate flexibilă cu suport Wi-Fi® (802,11 b/g) încorporat şi îi ajută pe cei care doresc să se orienteze prin funcţia GPS.

Smartphone-ul BlackBerry Curve 8900 este disponibil în toate magazinele proprii Orange şi în magazinele partenere din România. Preţurile variază de la 229 euro la 319 euro cu TVA inclus, în funcţie de planul tarifar de smartphone BlackBerry ales.

 

despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România, cu peste 10,2 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 177 de milioane de utilizatori pe cinci continente.

 

La sfârşitul lunii septembrie 2008, Orange România avea venituri de 349 milioane de euro, în creştere cu 7% în al treilea trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru a fi mai aproape de clienţii săi, Orange a creat o amplă reţea proprie de distribuţie ce cuprinde 101 de magazine în întreaga ţară.

 

Orange România se remarcă prin reţeaua cu cea mai largă acoperire şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange reprezintă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este o marcă ce a fost creată pentru a facilita comunicarea între oameni şi pentru a aduce un plus de valoare în comunităţile în care este prezentă. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, care asigură desfăşurarea activităţilor noastre într-o manieră responsabilă.

Despre Research In Motion (RIM)
Research in Motion este un important proiectant, producător şi distribuitor de soluţii wireless inovatoare pentru piaţa de comunicaţii mobile din întreaga lume. Prin dezvoltarea de hardware, software şi servicii integrate care suportă standarde multiple de reţele wireless, RIM oferă platforme şi soluţii pentru acces fără întreruperi la informaţii stringente, inclusiv e-mail, telefon, mesaje SMS, aplicaţii pe bază de Internet şi Intranet. Portofoliul RIM de produse, servicii şi tehnologii integrate premiate este folosit de mii de organizaţii din întreaga lume şi cuprinde platforma wireless BlackBerry®, linia de produse Wireless Handheld™ de la RIM, instrumente pentru dezvoltare de software, modemuri radio şi acorduri de licenţă pentru software/hardware. Înfiinţată în 1984 şi având sediul în Waterloo, Ontario, RIM deţine birouri în America de Nord, Europa şi Asia Pacific. RIM este cotată la Bursa de Valori Nasdaq (Nasdaq: RIMM) şi la Bursa de Valori din Toronto (TSX: RIM). Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.rim.com sau www.BlackBerry.com.

Declaraţiile anticipative din acest comunicat de presă sunt făcute în temeiul dispoziţiilor privind „sfera de protecţie” din Actul de Reformă a Litigiilor în domeniul Securităţii Private din Statele Unite, din anul 1995. La folosirea lor în acest document, termeni precum „intenţionează” şi expresiile similare sunt
menite să indice prezenţa declaraţiilor anticipative. Declaraţiile anticipative se bazează pe ipoteze formulate de către In Motion Limited şi pe informaţii aflate la dispoziţia acestei companii. Investitorii sunt astfel avertizaţi că aceste declaraţii anticipative presupun anumite riscuri şi incertitudini. Factori importanţi care ar putea duce la obţinerea unor rezultate efective substanţial diferite de cele exprimate sau presupuse de astfel de declaraţii anticipative includ, fără a se limita însă la posibile defecte ale produselor şi răspunderea civilă privind produsele, riscuri legate de vânzările internaţionale şi eventuale fluctuaţii ale cursului de schimb, demararea sau soluţionarea unui litigiu, acte sau potenţiale acte de terorism, conflicte internaţionale, fluctuaţii semnificative ale rezultatelor operaţionale trimestriale, modificări ale legislaţiei canadiene şi ale legilor şi regulamentelor internaţionale, acceptarea în continuare a produselor RIM, creşterea nivelului de concurenţă, schimbări tehnologice şi dezvoltarea cu succes de noi produse, dependenţa de reţele ale terţilor în cazul furnizării serviciilor, dependenţa de drepturile de proprietate intelectuală şi alte riscuri sau alţi factori prezentaţi în detaliu în rapoartele periodice ale RIM înaintate către Comisia de Valori Mobiliare şi Burse a Statelor Unite (Securities and Exchange Commission) şi alte autorităţi de reglementare. RIM nu intenţionează şi nu se angajează să actualizeze sau să revizuiască nicio declaraţie anticipativă ca urmare a obţinerii de noi informaţii, a evenimentelor viitoare sau din alte cauze.

Familiile de mărci, imagini şi simboluri legate de BlackBerry şi RIM reprezintă mărci înregistrate şi proprietatea exclusivă a Research In Motion Limited. RIM, Research in Motion şi BlackBerry sunt înregistrate la Biroul de Mărci şi Brevete din SUA şi se pot afla în curs de înregistrare sau pot fi deja înregistrate în alte ţări. Wi-Fi este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance. Toate celelalte mărci, nume de produse, nume de companii, mărci înregistrate şi mărci de servicii sunt proprietatea companiilor respective. RIM nu îşi asumă nicio obligaţie sau răspundere şi nu reprezintă, autorizează, susţine sau garantează niciun aspect referitor la produsele sau serviciile terţilor.”

3 Comments

  1. Telefoane BlackBerry Curve 8900 Noi Sigilate la Cutie cu Toate accesoriile de la Producator ! la Doar 250 Euro ! 0766.322.542

  2. A vazut cineva de vanzare Curve 8900 cu factura si garantie neblocat pe retea? (de folosit in Vodafone Ro)?
    Sunt cateva magazine online care promit ca-l aduc dar nu au un termen clar..

  3. Poți verifica prețurile telefonului la operatorii de telefonie mobilă din România pe Mobime. De exemplu, pentru Blackberry 8900 informațiile sunt aici: http://www.mobime.ro/blackberry-8900-vodafone-orange-cosmote.aspx?PhonePageIdPhone=1959

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close