Închide

Ce vrei să cauți?

CES 2009: mini-reportaj video (III)

am mai rascolit prin filmuletele pe care le-am facut la CES:

1. cunoasteti fara indoiala excelentul portal de tehnologie cnet.com. nu numai ca a acoperit profesionist cu materiale video evenimentul dar a instalat si un studio tv propriu la CES. orice ziarist prezent se putea inscrie la un concurs transmis live:

2. laptop fashion pentru doamne , semnat HP (dedicatie pentru vorbaretu’).

3. aplicatie Nokia pentru distrati. atasezi de chei sau de portofel un senzor si telefonul iti arata directia in care se gaseste respectivul obiect in caz ca l-ai ratacit. daca nu stii unde ai pus telefonul, apesi pe zdranganeaua atasata de chei si il gasesti :

4. noul ASUST91. netbook cu touch screen de 8,9 inci. ecranul se si rabateaza astfel incat netbook-ul devine PC Tablet. Intel Atom Z52, 1 GB memorie, 190 GB hard, echipat cu XP Home, optional GPS si tv tuner. apare pe piata in primavara la un pret de sub 600 USD ( dedicatie 2 pentru vorbaretu’):

5. tot de la Asus, un monstru pentru gaming: CG 6155. Vine cu Intel Core 2 Quad, 8Gb de memorie si 4TB ( 1TBx4) storage.

6. prezentarea telefonului LG Renoir, cu care am facut video/foto la CES:

nu uitati: daca aveti conexiune buna, selectati “high quality”.

Articole populare Ultima luna

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. În legătură cu punctul 3 dacă pierzi şi telefonul şi cheile(sau de ce ataşezi senzorul)?

  2. daca pierzi si cheile si telefonul… atunci te duci la doctor 🙂

  3. #3 Comentariu nou

    multumim, receptionat, aici vorbaretu; aleg totusi asusu’ de la 4 care, la dotarile pe care le are si daca ramane la 600 verzi, nu oiros, este intr-adevar o chestie buna! wellcome! :))

  4. Le găseşti acolo doar dacă a trecut aseară pe la tine. Ontopic vorbind o văd ca pe o chestie bună mai mult pentru nevăzători.

  5. Intrebare, cam stupida dar trebuie sa o pun: Expozantii nu aveau si la vanzare produsele? :O))

  6. bogdan: cei mari nu vindeau produse, doar cei mici no-name:)

Adaugă comentariu