Închide

Ce vrei să cauți?

Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte cumpara FlorilaBucuresti.ro

Agentia FitYourBusiness Romania anunta intrarea in structura actionariatului FloriLaBucuresti.ro a doi investitori importanti in mediul online romanesc: Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte.
Bravo, Mircea Scarlatescu!

comunicatul :

 

Magazinul online FloriLaBucuresti.ro devine primul parteneriat intre echipa FYB si investitori cu mare experienta in domeniul online international. Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte se vor adauga echipei de conducere FloriLaBucuresti.ro aducandu-si aportul la partea de dezvoltare strategica urmand ca zona executiva sa ramana in continuare in sarcina echipei existente.
"Aportul financiar adus de cei doi noi parteneri precum si structura actionariatului pentru noua companie creata vor ramane confidentiale pentru moment, acestea nu sunt nici macar cele mai importante detalii ale tranzatiei, cel mai important aspect pentru noi a fost valoarea adaugata pe care aceasta tranzactie ne-o ofera. Sa ai alaturi un investitor cu experienta si viziune este mereu un privilegiu si un avantaj pentru un antreprenor, sa-i ai pe Alex si Alexis in acelasi timp este cu adevarat o ocazie unica. Alaturi de ei avem un plan de dezvoltare care ne va ajuta sa ne atingem obiectivele mult mai repede decat pana acum si cu experienta sporita.
Sunt convins ca acest parteneriat va deveni un etalon al online-ului romanesc in cativa ani" declara Mircea Scarlatescu, Cofondator al FloriLaBucuresti.ro si FYB Romania.
"Diferentele deintre segmentele de eCommerce din Romania si majoritatea tarilor membre UE sau Statele Unite sunt enorme, aparand insa si oportunitati deosebite de investitii si dezvoltare. Vanzarea de flori aduce avantaje interesante clientilor magazinelor online, mai ales intr-un oras in care traficul si aglomeratia devin o problema din ce in ce mai mare.
Felul in care echipa FloriLaBucuresti.ro a dezvoltat afacerea timp de 2 ani si capacitatea lor in a aduce valoarea adaugata clientilor m-a impresionat si m-a convins sa ma alatur aventurii. Acum ca tot ne apropiem de Martisor vrem sa oferim tuturor barbatilor sansa de a face o surpriza placuta reprezentantelor sexului frumos din Bucuresti" a mentionat Alexandre Almajeanu.
"Sunt incantat sa investesc impreuna cu prietenul meu Alex in FloriLaBucuresti.ro. Cand l-am intalnit pe Mircea Scarlatescu am fost impresionat de focus-ul echipei lui si modul in care a inteles sa dezvolte un start-up online. Zona eCommerce in Romania este inca la inceput dar consider ca exista potential foarte mare de crestere. Florile sunt un produs ideal pentru vanzarea online, iar acum nu mai am nici o scuza pentru a nu-i trimite flori sotiei mele in fiecare saptamana 🙂 " a remarcat si Alexis Bonte
Despre FloriLaBucuresti.ro
Floraria online FloriLaBucuresti.ro comercializeaza buchete de flori si aranjamente florale dedicate tuturor ocaziilor, oferind livrare gratuita in zona Bucuresti si imprejurimi precum si servicii de consultanta in domeniul designului floral pentru evenimente. Cu o experienta de peste 2 ani pe acest segment de piata, FloriLaBucuresti.ro s-a detasat de concurenta prin serviciile de calitate oferite si gama de produse variate.
Despre Alexandre Almaneanu
Alexandre are 36 de ani. Nascut in Romania, traieste in Frata de la varsta de 10 ani. Experienta lui antreprenoriala include lansarea in 2000 a site-ului VoyagerMoinsCher.com care devine liderul in Franta pe comparatoare de oferte turistice. In 2007, site-ul este vandut catre PriceMinister.com, liderul segmentului de classifieds. De atunci Almajeanu este un business angel activ in companii din Romania (metropotam.ro, urbee.ro, invita.ro), Olanda (myngle.com), China (yangjiu.com) ; Franta (silentale.com). De asemenea Almajeanu preda stiinte antreprenoriale la Sciences Po Paris.  Mai multe despre Alexandre pe www.almajeanu.org.
Despre Alexis Bonte
Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienţă de 10 ani în e-commerce. În prezent este board member în diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com şi Tevin Solutions. Mai multe informaţii despre Alexis Bonte puteţi găsi la www.linkedin.com/in/alexisbonte

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. O singura precizare, e de mentionat ca cei doi raman minoritari, FYB e actionar majoritar in continuare la FloriLaBucuresti.ro

    Deci e mai mult o investitie decat o achizitie, fiind prima runda

  2. Salut, Victore. Vad ca in domeniul asta al vostru, tranzactiile se fac doar in regnul vegetalo-online. Flori, brazi de Craciun…

  3. Tolstoievski: stai pe aproape, urmeaza miscarile in comertul online cu electronice 🙂

  4. @Tolstoievski: doar o coincindenta cred. Pe de alta parte increderea in eCommerce la noi e inca scazuta, inclusiv din partea investitorilor

    @Victor Kapra: stai sa vezi si inchideri de magazine (off si online)…

Adaugă comentariu